Product

Μέγας Αλέξανδρος

Product

Μέγας Αλέξανδρος, ο κυρίαρχος των δύο κόσμων

Μέγας Αλέξανδρος, η τέχνη της στρατηγικής

Κωδικός:
89861
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Σε ηλικία 20 ετών διαδέχθηκε στο θρόνο τον δολοφονημένο πατέρα του.
Μέχρι το θάνατό του, σε ηλικία 33 ετών, ο στρατός του είχε κατακτήσει ολόκληρο τον τότε γνωστό κόσμο, από τις ακτές της Μεσογείου μέχρι τις οροσειρές της Ινδίας και του Αφγανιστάν.
Στην εποχή μας, το παράδειγμα της ανεπανάληπτης επιτυχίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολιτικούς και επιχειρησιακούς ηγέτες.

23,40 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σε ηλικία 20 ετών διαδέχθηκε στο θρόνο τον δολοφονημένο πατέρα του. Μέχρι το θάνατό του, σε ηλικία 33 ετών, ο στρατός του είχε κατακτήσει ολόκληρο τον τότε γνωστό κόσμο, από τις ακτές της Μεσογείου μέχρι τις οροσειρές της Ινδίας και του Αφγανιστάν. Στην εποχή μας, το παράδειγμα της ανεπανάληπτης επιτυχίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολιτικούς και επιχειρησιακούς ηγέτες. Στο βιβλίο αυτό, ο Partha Bose, ένας από τους παγκοσμίως αναγνωρισμένους ειδικούς σε θέματα επιχειρησιακής στρατηγικής, εξετάζει από άλλη σκοπιά την κληρονομιά και την ηγεσία του Αλεξάνδρου. Και καταφέρνει να δείξει πώς μπορείτε και σεις να εκμεταλλευτείτε τα μυστικά της επιτυχίας του, όπως έχουν κάνει ως τώρα σημαντικοί πολιτικοί, στρατιωτικοί, επιχειρηματίες και επιτυχημένες εταιρίες, όπως οι Dell, General Electric, Wal-Mart, Washington Post Company κ.ά.
Subtitle: 
Διαχρονικά μαθήματα ηγεσίας του ιδρυτή της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας στον κόσμο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-218-385-3
Book pages: 
335
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Partha Bose είναι διευθυντής του τμήματος marketing της Alley & Overy, μιας από τις μεγαλύτερες νομικές εταιρίες στον κόσμο με 5.000 περίπου εργαζομένους στα 26 γραφεία της ανά τον πλανήτη. Διετέλεσε γενικός διευθυντής marketing και συνέταιρος της Monitor Group, διεθνούς συμβουλευτικής εταιρίας σε θέματα στρατηγικής, καθώς και εταίρος στην McKinsey & Company και αρχισυντάκτης του περιοδικού The McKinsey Quarterly.

Subtitle: 
Διαχρονικά μαθήματα ηγεσίας του ιδρυτή της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας στον κόσμο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-218-385-3
Book pages: 
335
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο