Product

Μέριλιν, τελευταίες συνεδρίες

Product

Μέριχας Κύθνου 2008

Μέρισμα ευθύνης

Κωδικός:
170597
Description: 

Μέρισμα Ευθύνης, μέρισμα, αυτογνωσίας και συνυπευθυνότητας, μέρισμα επιγνώσεως και σεβασμού στο παρελθόν, μέρισμα, ενοχής και συνενοχής για το έλλειμμα πνευματικότητας και κρίσης αξιών της εποχής μας.

Μέρισμα αυτοσυνειδησίας, αντοχής και αντεπίθεσης στην ισοπέδωση, την αστάθεια και την αφωνία των καιρών μας. Μέρισμα αλληλεγγύης και εμπιστοσύνης προς τον Άλλο. Μέρισμα προσωπικής και συλλογικής ενεργοποίησης και ανανέωσης του δημόσιου λόγου. Μέρισμα αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στο διαχρονικό εαυτό μας.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μέρισμα Ευθύνης, μέρισμα, αυτογνωσίας και συνυπευθυνότητας, μέρισμα επιγνώσεως και σεβασμού στο παρελθόν, μέρισμα, ενοχής και συνενοχής για το έλλειμμα πνευματικότητας και κρίσης αξιών της εποχής μας. Μέρισμα αυτοσυνειδησίας, αντοχής και αντεπίθεσης στην ισοπέδωση, την αστάθεια και την αφωνία των καιρών μας. Μέρισμα αλληλεγγύης και εμπιστοσύνης προς τον Άλλο. Μέρισμα προσωπικής και συλλογικής ενεργοποίησης και ανανέωσης του δημόσιου λόγου. Μέρισμα αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στο διαχρονικό εαυτό μας. Κριτική στην εφήμερη εικόνα και τις προσλαμβάνουσες παραστάσεις των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που διαμορφώνουν το συλλογικό κεκτημένο, σε μια ανοιχτή συνομιλία του χθες με το σήμερα. Η μνήμη είναι η τελευταία γραμμή άμυνας για να ξεφύγουμε επιτέλους απ' τον ανταγωνισμό της παρακμής, την ηθική και πνευματική κρίση, τον Πολιτισμό της Λήθης, τη λήθη του Πολιτισμού. Ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο της Ιστορίας, "η δύναμη των ανθρώπων είναι η δύναμη της Ιστορίας". Ο καθένας στην προσωπική του νησίδα έχει υποχρέωση αλλά και καθήκον να εκπέμψει το δικό του μοναδικό σήμα. Σήμα ελπίδας και εμπιστοσύνης. Σήμα επανεκκίνησης και υπέρβασης, όραμα και αφήγηση για το αύριο.
Subtitle: 
Ποιήματα
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-527-639-9
Book pages: 
92
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ποιήματα
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-527-639-9
Book pages: 
92
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο