Product

Μέριχας Κύθνου 2008

Product

Μέρλιν, ο μάγος

Μέρλιν

Κωδικός:
42860
Αuthor: 
Description: 

Ο περιλάλητος μάγος και σύμβουλος του μυθικού βασιλιά Αρθούρου, έχοντας κλείσει πια τα εκατό του, κάνει έναν απολογισμό της ζωής του και επαναθέτει και επανεξετάζει για μια ακόμα φορά τα μέγιστα ερωτήματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα.

6,71 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο περιλάλητος μάγος και σύμβουλος του μυθικού βασιλιά Αρθούρου, έχοντας κλείσει πια τα εκατό του, κάνει έναν απολογισμό της ζωής του και επαναθέτει και επανεξετάζει για μια ακόμα φορά τα μέγιστα ερωτήματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα. Η ζωή, ο θάνατος, ο έρωτας, το πάθος, η μοναξιά, η απελπισία, το μίσος, η απληστία και η δίψα για δύναμη θεωρημένα από έναν άνθρωπο που έχει φτάσει στο απόγειο της σοφίας του και στο τέλος των ημερών του αποκτούν έτσι μια άλλη διάσταση και ανοίγουν κάποια μονοπάτια που αν δεν οδηγούν στην τελική λύτρωση, κάνουν τουλάχιστο πιο υποφερτή την επίπονη οδοιπορία που λέγεται ζωή. Ο Μέρλιν έχοντας γνωρίσει τα πάντα είναι πια σε θέση να μας διδάξει την ειρήνη.
Publications Date: 
1994
Book ISBN: 
960-208-484-7
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μισέλ Ριό γεννήθηκε στη Βρετάνη στα 1945 και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στη Μαδαγασκάρη. Έπειτα από εντατικές σπουδές στη φιλολογία και τη σημειολογία, αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στο γράψιμο. Έχει γράψει επιστημονικά άρθρα που δημοσιεύτηκαν στη Γαλλία, τις ΗΠΑ και την Ιταλία.

Publications Date: 
1994
Book ISBN: 
960-208-484-7
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο