Product

Μήπως είδατε το Χάρη;

Product

Μήπως είμαι βλάκας;

Μήπως είμαι - είσαι - είναι τρελός;

Κωδικός:
138632
Description: 

Eίκοσι μία νέες περιπτώσεις ατόμων με ψυχικές διαταραχές, από τις πιο συνηθισμένες που συνάντησε ο συγγραφέας κατά την άσκηση του επαγγέλματός του, περιγράφονται σ’ αυτό το βιβλίο. Είναι ένα συμπλήρωμα στο προηγούμενο βιβλίο του με τίτλο "Μήπως είμαι τρελός"; Είκοσι μία ιστορίες ψυχικών παθήσεων που διαγνώστηκαν και αντιμετωπίστηκαν θεραπευτικά: ανδρική σεξουαλική δυσλειτουργία, σεξ στην τρίτη ηλικία, αυτοκτονία, αλκοολισμός, μανιακό επεισόδιο, παθολογικό πένθος, κατάθλιψη της εγκυμοσύνης, αϋπνία, νευρασθένεια, ψυχογενείς πόνοι, σχιζοφρένεια...

13,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Eίκοσι μία νέες περιπτώσεις ατόμων με ψυχικές διαταραχές, από τις πιο συνηθισμένες που συνάντησε ο συγγραφέας κατά την άσκηση του επαγγέλματός του, περιγράφονται σ’ αυτό το βιβλίο. Είναι ένα συμπλήρωμα στο προηγούμενο βιβλίο του με τίτλο "Μήπως είμαι τρελός"; Είκοσι μία ιστορίες ψυχικών παθήσεων που διαγνώστηκαν και αντιμετωπίστηκαν θεραπευτικά: ανδρική σεξουαλική δυσλειτουργία, σεξ στην τρίτη ηλικία, αυτοκτονία, αλκοολισμός, μανιακό επεισόδιο, παθολογικό πένθος, κατάθλιψη της εγκυμοσύνης, αϋπνία, νευρασθένεια, ψυχογενείς πόνοι, σχιζοφρένεια... O μη ειδικός αναγνώστης διαβάζοντας το βιβλίο θα μάθει πολλά για την ψυχική πάθηση καθώς και τις θεραπευτικές δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα. Αυτό θα τον βοηθήσει να αντιμετώπισει, χωρίς δέος και προκατάληψη, την περίπτωση μιας ψυχικής διαταραχής, που μπορεί να αφορά τον ίδιο ή τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του.
Subtitle: 
21 Ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-12-1751-7
Book pages: 
314
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής και ήδη απόστρατος με το βαθμό του Ταξιάρχου. Για πολλά χρόνια ήταν διευθυντής νευροψυχιατρικών κλινικών σε διάφορα νοσοκομεία, και έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης σε πανεπιστημιακές κλινικές όπου έχει διδάξει θέματα της ειδικότητάς του. Έχει εκπαιδευτεί για 3 χρόνια στην εφαρμοσμένη κλινική νευροφυσιολογία και επιληψία, στις Πανεπιστημιακές κλινικές της Γενεύης και του Στρασβούργου. Έχει εκπαιδευτεί επίσης στο Κέντρο Σωφρολογίας της Λυών στη Γαλλία και έχει εκδώσει το βιβλίο "Άγχος, stress, κατάθλιψη. Μια σύγχρονη αντιμετώπισή τους με τη μέθοδο σωφρολογίας". Είναι διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου της Γενεύης με βαθμό "άριστα" και έχει τον τίτλο του "Εσωτερικού βοηθού του Νοσοκομείου του Στρασβούργου".

Subtitle: 
21 Ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-12-1751-7
Book pages: 
314
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο