Product

Μήπως είμαι τρελός;

Product

Μήπως είσαι άπιστος;

Μήπως είσαι metrosexual?

Κωδικός:
86721
Manufacturer: 
Description: 

Το εγχειρίδιο του σύγχρονου σοφιστικέ άνδρα.
Είναι εκλεκτικός, έχει στιλ και προσωπικότητα.
Απόψε τον βλέπετε σε έναν αγώνα μπάσκετ κι αύριο βράδυ στα εγκαίνια μιας καινούργιας γκαλερί.
Ενημερωμένος, γοητευτικός και μυστηριώδης, διακρίνεται για την ικανότητά του να ανταποκρίνεται σε κάθε κοινωνική περίσταση. Είναι το νέο αρσενικό πρότυπο: ο άνδρας metrosexual.
Το εγχειρίδιο που κρατάτε στα χέρια σας είναι μια απολαυστική και χιουμοριστική ξενάγηση στον κόσμο του metrosexual και σε ζητήματα όπως:

11,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το εγχειρίδιο του σύγχρονου σοφιστικέ άνδρα. Είναι εκλεκτικός, έχει στιλ και προσωπικότητα. Απόψε τον βλέπετε σε έναν αγώνα μπάσκετ κι αύριο βράδυ στα εγκαίνια μιας καινούργιας γκαλερί. Ενημερωμένος, γοητευτικός και μυστηριώδης, διακρίνεται για την ικανότητά του να ανταποκρίνεται σε κάθε κοινωνική περίσταση. Είναι το νέο αρσενικό πρότυπο: ο άνδρας metrosexual. Το εγχειρίδιο που κρατάτε στα χέρια σας είναι μια απολαυστική και χιουμοριστική ξενάγηση στον κόσμο του metrosexual και σε ζητήματα όπως: Τα "πρέπει" και "δεν πρέπει" της μόδας (απαγορεύονται τα παντελόνια με πιέτες, ενώ τα ενθύμια από το σχολείο πρέπει να μένουν στο συρτάρι ώς το Σαββατοκύριακο της συνάντησης των παλιών συμμαθητών). Τα βασικά της περιποίησης προσώπου και σώματος (υπάρχουν αναρίθμητα προϊόντα ανδρικής ομορφιάς, η υπερβολική χρήση λακ, όμως, αποτελεί ταμπού). Πολύτιμες και εύκολα εφαρμόσιμες συμβουλές εσωτερικής διακόσμησης (απλά πείτε όχι στα καφάσια από συσκευασίες γάλακτος και στα σήματα οδικής κυκλοφορίας). Πώς να παραγγείλετε κρασί και πώς να συμπεριφέρεστε καλά όταν δειπνείτε έξω (μην μυρίζετε το φελλό και, για όνομα του Θεού, μασάτε με κλειστό το στόμα).
Subtitle: 
Οδηγός στιλ για τον σύγχρονο άνδρα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-88192-0-2
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Michael Flocker έζησε κατά καιρούς ανάμεσα στα αστραφτερά φώτα του Βερολίνου, στο υπέροχο χάος της Νέας Υόρκης και στο ομιχλώδες όνειρο του Λος Άντζελες. Το πολυποίκιλο μονοπάτι της καριέρας του τον οδήγησε μέσα και έξω από τους κόσμους της μόδας, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και των ταξιδιωτικών βιβλίων. Αυτόν τον καιρό ζει στη Νέα Υόρκη.

Subtitle: 
Οδηγός στιλ για τον σύγχρονο άνδρα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-88192-0-2
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο