Product

Μήπως μπορώ και εγώ;

Product

Μήπως ο Χριστός μπορεί;

Μήπως ο παράδεισος είναι γαλανομάτης;

Κωδικός:
68867
Manufacturer: 
Description: 

Η Έλλη είναι μια νέα κοπέλα που προσπαθεί, με τη βοήθεια της αδελφής της, να διευθύνει το εστιατόριο που τους άφησε η μητέρα τους όταν πέθανε. Το μόνο που της έλειπε ήταν ένας καλός αγαπητικός. Στην προσπάθειά της να τον βρει, διάλεξε πέντε εκπροσώπους του ισχυρού φύλου, ωστόσο, οι επιλογές της δεν ήταν πάντα οι πιο επιτυχημένες. Ο πρώτος έκλεψε την καρδιά της και κατάφερε να αδειάσει το μυαλό της από οποιαδήποτε άλλη σκέψη, γεμίζοντάς το με τη δική του. Τελικά, όμως, τίποτε δεν διαρκεί για πάντα.

6,88 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Έλλη είναι μια νέα κοπέλα που προσπαθεί, με τη βοήθεια της αδελφής της, να διευθύνει το εστιατόριο που τους άφησε η μητέρα τους όταν πέθανε. Το μόνο που της έλειπε ήταν ένας καλός αγαπητικός. Στην προσπάθειά της να τον βρει, διάλεξε πέντε εκπροσώπους του ισχυρού φύλου, ωστόσο, οι επιλογές της δεν ήταν πάντα οι πιο επιτυχημένες. Ο πρώτος έκλεψε την καρδιά της και κατάφερε να αδειάσει το μυαλό της από οποιαδήποτε άλλη σκέψη, γεμίζοντάς το με τη δική του. Τελικά, όμως, τίποτε δεν διαρκεί για πάντα. Ο δεύτερος ήταν εντυπωσιακά συμπαθητικός, σαν τα σοκολατάκια που φαντάζουν τόσο λαχταριστά όταν τα βλέπεις, αλλά μόλις τα δαγκώσεις συνειδητοποιείς ότι περιέχουν ακριβώς τη γέμιση που απεχθάνεσαι. Χωρίς ιδιαίτερο κόπο την πρόσθεσε στις κατακτήσεις του, αλλά είχε υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο, ή μάλλον, τον τρίτο της παρέας που η Έλλη χρησιμοποίησε για να του κόψει τον πολύ αέρα που είχε πάρει. Ο τέταρτος, με σειρά εμφάνισης, αποτέλεσε το μεγάλο αδελφό που δεν απέκτησε ποτέ. Ένας ζωνταντός κούκλος που την αγαπούσε πολύ, με τον δικό του ανορθόδοξο τρόπο. Ωστόσο, ήταν τόσο ίδιοι, σαν δυο θετικούς πόλους, που όσο κοντά κι αν βρεθούν, απωθούνται από την ίδια τη φύση τους. Και τελικά βρήκε το γαλανομάτη παράδεισο του τίτλου. Ένα υπέροχο πλάσμα, που, όμως, την κρέμασε. Πώς; Με παπά και με κουμπάρες.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-374-206-6
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Έλλη Τσολάκη γεννήθηκε το 1974 στη Θεσσαλονίκη, όπου εξακολουθεί να ζει. Σπούδασε δημοσιογραφία και το 1994, παράλληλα με τις σπουδές της, άρχισε να δουλεύει στο δημοτικό ραδιόφωνο Καλαμαριάς. Ο Σεπτέμβριος του 1995 τη βρήκε να γράφει χιουμοριστικές ειδήσεις για το ραδιοφωνικό σταθμό Club FM, ενώ τον Ιανουάριο του 1997 έπιασε δουλειά σε εφημερίδα, και συγκεκριμένα, τη "Νέα Μακεδονία". Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου εργάστηκε στην αντιδημαρχία Πολιτισμού Θεσσαλονίκης για το λεύκωμα των λβ΄ Δημητρίων και τον Ιανουάριο του 1998 ανέλαβε τη σύνταξη κειμένων στο περιοδικό της ΧΑΝΘ "ΧΑΝΘ σήμερα". Από το Φεβρουάριο του 1998 έως σήμερα εργάζεται στις εφημερίδες "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη", αρχικά ως ρεπόρτερ και στη συνέχεια ως συντάκτρια ύλης στο οικονομιό ένθετο "Επιχειρείν".

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-374-206-6
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο