Product

Φυσική Θεραπευτική

Product

Κυβερνητική Και Διαλεκτικός Υλισμός

Μαγειρική Ζαχαροπλαστική Και Εγκυκλοπαίδεια Της Κουζίνας

Κωδικός:
21074P
Εκδότης: 
Συγγραφέας: 
20,00 €

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1986
Αριθ. Σελίδων: 
402
Διαστάσεις Βιβλίου: 
24x17
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Σκληρό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1

Η Χρύσα Παραδείση γεννήθηκε στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας, το 1910, και συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες Ελληνίδες δημιουργούς μαγειρικών και ζαχαροπλαστικών συνταγών. Ασχολήθηκε με τη μαγειρική από τη δεκαετία του 1940 μέχρι και το 1987, ταξιδεύοντας σε πολυάριθμους προορισμούς, σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, για τη συλλογή γαστρονομικού υλικού. Η μεγάλη επιτυχία του έργου της οφείλεται στη δημιουργία συνταγών που διακρίνονται για τη σαφήνεια, την απλότητα, την ευκολία στην εφαρμογή τους και βασίζονται στην υγιεινή διατροφή. Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με εφημερίδες, γυναικεία περιοδικά αλλά και με το ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας εκπομπές γατρονομικού ενδιαφέροντος, ενώ τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει, μεταξύ άλλων χωρών, στην Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1986
Αριθ. Σελίδων: 
402
Διαστάσεις Βιβλίου: 
24x17
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Σκληρό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1