Product

Μαγική αγάπη

Product

Μαγική εικόνα

Μαγική αρωματοθεραπεία

Κωδικός:
97339
Manufacturer: 
Description: 

Η Μαγική Αρωματοθεραπεία είναι η τέχνη της χρήσης των αρωμάτων, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Είναι η πιο φυσική μορφή "μαγείας", γιατί οι μοναδικές της ρίζες είναι τα αρώματα λουλουδιών, μπαχαρικών, βοτάνων και αιθέριων ελαίων. Τα φυσικά αρώματα εμπεριέχουν τεράστια ενέργεια, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, για να αποκτήσουμε:
-Αγάπη
-Ψυχική αντίληψη
-Ευημερία
-Ειρήνη
-Ευτυχία
-Προστασία.

10,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Μαγική Αρωματοθεραπεία είναι η τέχνη της χρήσης των αρωμάτων, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Είναι η πιο φυσική μορφή "μαγείας", γιατί οι μοναδικές της ρίζες είναι τα αρώματα λουλουδιών, μπαχαρικών, βοτάνων και αιθέριων ελαίων. Τα φυσικά αρώματα εμπεριέχουν τεράστια ενέργεια, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, για να αποκτήσουμε: -Αγάπη -Ψυχική αντίληψη -Ευημερία -Ειρήνη -Ευτυχία -Προστασία. Οι πανάρχαιες παραδοσιακές γνώσεις εκσυγχρονίζονται με αυτό τον πρακτικό οδηγό για τις μαγικές ικανότητες των αρωμάτων. Ο Scott Cunningham έχει γράψει πολλά βιβλία για τη φυσική μαγεία και τα βότανα, και διαθέτει μοναδικά προσόντα, για να συνδυάσει τη μαγεία με την αρωματοθεραπεία. Ένα μοναδικό βιβλίο με πληροφορίες, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!
Subtitle: 
Η δύναμη των αρωμάτων
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-326-119-Χ
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σκοτ Κάνινγκχαμ άσκησε τη στοιχειακή μαγεία για είκοσι χρόνια. Έγραψε πάνω από 30 βιβλία, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων μυθιστορημάτων. Στα βιβλία του Σκοτ απεικονίζεται μεγάλο εύρος θεμάτων που ανήκουν στη σφαίρα της Νέας Εποχής (New Age), και γι' αυτό χαίρει μεγάλης εκτίμησης. Έφυγε από αυτή τη ζωή στις 26 Μαρτίου του 1993, ύστερα απο μακροχρόνια ασθένεια. Ανάμεσα στα βιβλία του περιλαμβάνονται: το "Earth, Air, Fire & Water", το "Magical Aromatotherapy", το "Magical Harbalism" και το "Living Wicca: A Further Guide for the Solitary Practitioner".

Subtitle: 
Η δύναμη των αρωμάτων
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-326-119-Χ
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο