Product

Μαθήματα εφαρμοσμένου αυτόματου ελέγχου

Product

Μαθήματα ζωής

Μαθήματα ζωής

Κωδικός:
114170
Manufacturer: 
Description: 

Όλοι μας σ' αυτό το διάστημα που αποκαλούμε ζωή, έχουμε κάποια μαθήματα να πάρουμε· αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς καλύτερα, όταν δουλεύει με ανθρώπους που διανύουν τις τελευταίες στιγμές της ζωής τους. Οι άνθρωποι αυτοί μαθαίνουν πολλά στο τέλος της ζωής τους, συνήθως όταν είναι πλέον πολύ αργά για να τα εφαρμόσουν. Μετά τη μετακόμισή μου στην έρημο της Αριζόνα το 1995, την ημέρα της Μητέρας, πέρασα ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που με άφησε παράλυτη. Τα χρόνια που ακολούθησαν τα έζησα στο κατώφλι του θανάτου.

22,53 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλοι μας σ' αυτό το διάστημα που αποκαλούμε ζωή, έχουμε κάποια μαθήματα να πάρουμε· αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς καλύτερα, όταν δουλεύει με ανθρώπους που διανύουν τις τελευταίες στιγμές της ζωής τους. Οι άνθρωποι αυτοί μαθαίνουν πολλά στο τέλος της ζωής τους, συνήθως όταν είναι πλέον πολύ αργά για να τα εφαρμόσουν. Μετά τη μετακόμισή μου στην έρημο της Αριζόνα το 1995, την ημέρα της Μητέρας, πέρασα ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που με άφησε παράλυτη. Τα χρόνια που ακολούθησαν τα έζησα στο κατώφλι του θανάτου. Υπήρχαν στιγμές που πίστευα ότι ο θάνατός μου ήταν ζήτημα μερικών εβδομάδων και πολλές φορές απογοητεύτηκα που δεν ερχόταν, επειδή εγώ ήμουν έτοιμη. Δεν έχω πεθάνει όμως, γιατί ακόμη μαθαίνω τα μαθήματα της ζωής, τα τελευταία μου μαθήματα. Τα μαθήματα αυτά είναι οι ύστατες αλήθειες γύρω από τη ζωή μας· είναι τα μυστικά της ίδιας της ζωής. Θέλησα να γράψω ένα ακόμη βιβλίό, όχι για το θάνατο και την πορεία προς αυτόν, αλλά για τη ζωή και τις διαδρομές της. (από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Subtitle: 
Δύο ειδικοί πάνω στο θάνατο και στην επιθανάτιο πορεία μάς διδάσκουν τα μυστήρια της ζωής και του ζην
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87126-1-0
Book pages: 
233
Book Dimensions: 
20χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Elisabeth Kubler - Ross, M.D., άλλαξε ριζικά τον τρόπο που εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν το θάνατο και αυτούς που πεθαίνουν και έχει υπάρξει ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές της κίνησης δημιουργίας ξενώνων για τους ανθρώπους που πεθαίνουν. Πριν από τριάντα πέντε χρόνια, στο βιβλίο της "On death and dying" -ένα από τα πενήντα πιο σημαντικά βιβλία του περασμένου αιώνα, σύμφωνα με το New York Public Library- διατύπωσε την παγκόσμια αποδεκτή πλέον θεωρία της για τα πέντε στάδια που περνούν όσοι πεθαίνουν: άρνηση, θυμός, διαπραγμάτευση, κατάθλιψη και αποδοχή.
Έχει τιμηθεί με πάνω από είκοσι πέντε διδακτορικούς τίτλους. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από τριάντα πέντε γλώσσες.
Πέθανε από φυσικά αίτια το Σεπτέμβριο του 2004.

Subtitle: 
Δύο ειδικοί πάνω στο θάνατο και στην επιθανάτιο πορεία μάς διδάσκουν τα μυστήρια της ζωής και του ζην
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87126-1-0
Book pages: 
233
Book Dimensions: 
20χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο