Product

Μαθαίνω για τον κόσμο

Product

Μαθαίνω γράμματα

Μαθαίνω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα

Κωδικός:
86567
Manufacturer: 
Description: 

Το "Μαθαίνω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα" είναι ένα βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας από 7 χρόνων και πάνω, που έχει σκοπό την ψυχαγωγία και την πληροφόρησή τους σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ολυμπιακό πνεύμα.

4,41 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Μαθαίνω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα" είναι ένα βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας από 7 χρόνων και πάνω, που έχει σκοπό την ψυχαγωγία και την πληροφόρησή τους σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ολυμπιακό πνεύμα. Η εντυπωσιακή εικονογράφηση σε συνδυασμό με την καλογραμμένη παρουσίαση του υλικού, κάνουν τα κείμενα ελκυστικά και πολύ ενδιαφέροντα για μικρούς αλλά και για μεγάλους. Τα ευρηματικά παιχνίδια βοηθούν τα παιδιά να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους. Το βιβλίο συμβάλλει στην πρόοδο της Ολυμπιακής παιδείας, με ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο, αλλά και στην εξάπλωση του αληθινού και γνήσιου πνεύματος των Ολυμπιακών Αγώνων, ενός πνεύματος που αποπνέει δυναμικότητα, ζωντάνια και ομορφιά!
Subtitle: 
Δραστηριότητες, σταυρόλεξα, γρίφοι, ζωγραφική, επιτραπέζιο παιχνίδι...
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-422-097-7
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
27χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Άννα Πολέντα - Αποστολάκη ασχολείται με τη Συντήρηση Έργων Τέχνης από το 1981. Εργάστηκε στο εργαστήριο συντήρησης της 13ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων από το 1983 μέχρι το 1986.
Από το 1986 μέχρι σήμερα είναι υπεύθυνη του Εργαστηρίου συντήρησης Κεραμικών στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Παρακολούθησε Σεμινάρια για τη συντήρηση πέτρας στο Ε.Μ.Π., καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα για τη συντήρηση εικόνων, που οργάνωσε το ελληνικό τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων ICOM.
Έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και πανελλαδικές συναντήσεις Συντηρητών Αρχαιοτήτων. Ασχολείται με τη συντήρηση του υλικού ανασκαφών, όπως του Νεκροταφείου και της πόλης της Αρχαίας Ελεύθερνας, του Ανακτορικού Κέντρου στο Μοναστηράκι Αμαρίου και του Ιερού Καρυφής στο Βρύσινα.
Από το 1989 εκπαιδεύει σπουδαστές σχετικά με θέματα συντήρησης κεραμικής μέσω των προγραμμάτων του Κέντρου Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Έχει διδάξει στο Ι.Ε.Κ. Ρεθύμνου το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος "Γενικές αρχές συντήρησης κεραμικών".
Συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα των Σχολείων Προσχολικής και Δημοτικής εκπαίδευσης με θέμα "Αγγειοπλαστική - Συντήρηση".

Subtitle: 
Δραστηριότητες, σταυρόλεξα, γρίφοι, ζωγραφική, επιτραπέζιο παιχνίδι...
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-422-097-7
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
27χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο