Product

Μαθαίνω τη γλώσσα μου, το πρώτο μου βιβλίο

Product

Μαθαίνω τη γραμματική μου Β΄ δημοτικού

Μαθαίνω τη γραμματική λύνοντας ασκήσεις

Κωδικός:
127597
Manufacturer: 
Description: 

Το τετράδιο που κρατάτε στα χέρια σας δεν αντιγράφει τη σχολική γραμματική. Εδώ, λοιπόν, όσο και να ψάξετε, δε θα βρείτε θεωρία ούτε υποδείγματα γραμματικών φαινομένων, αλλά ούτε και εξαιρέσεις.
Θα τα ανακαλύψετε όλα μόνοι σας έχοντας ως σύμβουλο τη γραμματική του σχολείου.
Δουλεύοντας πάντα σε σχέση με τη γραμματική σας, το τετράδιο αυτό θα σας βοηθήσει να εμπεδώσετε τα γραμματικά φαινόμενα.

17,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το τετράδιο που κρατάτε στα χέρια σας δεν αντιγράφει τη σχολική γραμματική. Εδώ, λοιπόν, όσο και να ψάξετε, δε θα βρείτε θεωρία ούτε υποδείγματα γραμματικών φαινομένων, αλλά ούτε και εξαιρέσεις. Θα τα ανακαλύψετε όλα μόνοι σας έχοντας ως σύμβουλο τη γραμματική του σχολείου. Δουλεύοντας πάντα σε σχέση με τη γραμματική σας, το τετράδιο αυτό θα σας βοηθήσει να εμπεδώσετε τα γραμματικά φαινόμενα. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ θα βρείτε μόνο τα γραμματικά φαινόμενα και όχι ασκήσεις συντακτικού. Θεωρήσαμε πως αυτές μαζί με την κατάλληλη θεωρία πρέπει να παρουσιαστούν σε ξεχωριστό βιβλίο "συντακτικού", για να μπορέσετε να γίνετε γνώστες της δομής, της οργάνωσης και της λογικής της γλώσσας μας. Ελπίζουμε το τετράδιο αυτό να αποτελέσει τον αχώριστο βοηθό σας για τη σωστή χρήση των γραμματικών φαινομένων.
Subtitle: 
Έρευνα και δημιουργία: Τετράδιο εξάσκησης για την Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-456-052-2
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σωτήρης Μπαμπατζάνης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971. Είναι εκπαιδευτικός στο Anatolia Elementary School.
Οι ακαδημαϊκές του ιδιότητες είναι αυτές του Δασκάλου και του Θεολόγου.
Έχει επίσης Master στην Ιστορική Θεολογία με ειδίκευση στην Εκκλησιαστική Γραμματεία, καθώς και μία διατριβή υπό κρίση από τη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ.
Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων και Ευρωπαίων Σκηνοθετών και έχει δουλέψει ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης πάνω από 15 χρόνια με πολλές επιτυχημένες παραστάσεις.
Υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής στο Ορθόδοξο Ίδρυμα Παιδείας και Πολιτισμού και επίσης καλλιτεχνικός και ακαδημαϊκός διευθυντής στην Ακαδημία Τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ όπου και δίδαξε Υποκριτική και Ιστορία Θεάτρου.
Έχει κάνει παιδαγωγικές και θεολογικές μελέτες, έχει γράψει άρθρα και έχει δώσει πολλές ομιλίες.
Είναι επίσης συγγραφέας με ποικίλο περιεχόμενο. Ποίηση (Τα σπασμένα φτερά του ονείρου, εκδ. Έβενος), Θέατρο (Η Αλωσις, Δημήτριος, εκδ. Ζήτη), Σχολικά Βοηθήματα που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ζήτη και πολιτικά κείμενα ως υποψήφιος βουλευτής.
Στο παρελθόν δούλεψε ως καθηγητής των Θρησκευτικών και του Θεάτρου στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο για 2 χρόνια και για 7 χρόνια εργάστηκε ως δάσκαλος στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια.

Subtitle: 
Έρευνα και δημιουργία: Τετράδιο εξάσκησης για την Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-456-052-2
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο