Product

Μαρία Κάλλας (1923-1977)

Product

Μαρία Κάλλας: Οι μεταμορφώσεις μιας τέχνης

Μαρία Κάλλας 30 χρόνια μετά

Κωδικός:
120580
Description: 

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία συμμετέχει στο "Έτος Μαρία Κάλλας" με δική του έκθεση. Πρόθεσή μας είναι να πα-ρουσιαστεί η θέση της Κάλλας στο πάνθεον του λυρικού θεάτρου, να προβληθεί το έργο και η συνεισφορά της Ελληνίδας αοιδού και συγχρόνως να προσεγγίσουν οι επισκέπτες τη μαγεία του κόσμου της όπερας.
Η Μαρία Κάλλας αποτελεί φαινόμενο για το λυρικό θέατρο. Η μοναδική ποιότητα της φωνής της, η εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της, η υποκριτική της δεινότητα, η απαράμιλλη ερμηνευτική της σφράγισαν την ιστορία της όπερας. [...]

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία συμμετέχει στο "Έτος Μαρία Κάλλας" με δική του έκθεση. Πρόθεσή μας είναι να πα-ρουσιαστεί η θέση της Κάλλας στο πάνθεον του λυρικού θεάτρου, να προβληθεί το έργο και η συνεισφορά της Ελληνίδας αοιδού και συγχρόνως να προσεγγίσουν οι επισκέπτες τη μαγεία του κόσμου της όπερας. Η Μαρία Κάλλας αποτελεί φαινόμενο για το λυρικό θέατρο. Η μοναδική ποιότητα της φωνής της, η εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της, η υποκριτική της δεινότητα, η απαράμιλλη ερμηνευτική της σφράγισαν την ιστορία της όπερας. [...] (από τον πρόλογο, Άννα Μπενάκη - Ψαρούδα)
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89284-3-5
Book pages: 
185
Book Dimensions: 
21χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89284-3-5
Book pages: 
185
Book Dimensions: 
21χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο