Product

Μαύρες τρύπες και στρεβλώσεις του χρόνου

Product

Μαύρες τρύπες, σύμπαντα-βρέφη

Μαύρες τρύπες που εξαχνώνονται. Το χαμένο στοίχημα του Stephen Hawking

Κωδικός:
135676
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το καλοκαίρι του 2004, ο μεγάλος αστροφυσικός Stephen Hawking ζητά να συμμετάσχει στη 17η Διεθνή Συνάντηση για τη Γενική Σχετικότητα και τη Βαρύτητα, στο Δουβλίνο. Ομολογεί ότι έχασε το στοίχημα που είχε βάλει τη δεκαετία του '70, εναντίον του John Preskill.

9,14 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το καλοκαίρι του 2004, ο μεγάλος αστροφυσικός Stephen Hawking ζητά να συμμετάσχει στη 17η Διεθνή Συνάντηση για τη Γενική Σχετικότητα και τη Βαρύτητα, στο Δουβλίνο. Ομολογεί ότι έχασε το στοίχημα που είχε βάλει τη δεκαετία του '70, εναντίον του John Preskill. Ο κόσμος αγωνιά, αλλά ποιος καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται πραγματικά; H Monica Colpi μας εξηγεί αυτό το εκπληκτικό γεγονός, το οποίο θέτει υπό νέα προοπτική το ζήτημα των μαύρων οπών και της μνήμης τους, το πρόβλημα των πληροφοριών που μπορούν να μας μεταδώσουν σχετικά με τον σχηματισμό τους και τον εαυτό τους, καθώς και των πληροφοριών που χάνονται για πάντα.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-325-767-2
Book pages: 
87
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μόνικα Κόλπι γεννήθηκε στο Ροβερέτο (Τρέντο) της Ιταλίας το 1957. Διδάσκει Αστρική Φυσική και Σχετικιστική Αστροφυσική στο Πανεπιστήμιο Bicocca του Μιλάνου. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε διεθνείς επιστημονικές επιθεωρήσεις. Για μερικά χρόνια εργάστηκε στο Cornell University και σήμερα συνεργάζεται με επιστημονικά κέντρα και πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-325-767-2
Book pages: 
87
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο