Product

Μεθοδολογία έρευνας στη φυσική αγωγή

Product

Μεθοδολογία έρευνας στις επιστήμες της αγωγής

Μεθοδολογία έρευνας στην αισθητική και κοσμητολογία

Κωδικός:
114153
Description: 

Η έρευνα στην Αισθητική και στην Κοσμητολογία θέτει ερωτήσεις και αναζητεί απαντήσεις με τρόπο τακτικό και συστηματικό. Οι αναζητούμενες και διατυπούμενες, μέσω της έρευνας, απαντήσεις τεκμηριώνουν το ειδικό βάρος που έχει η Αισθητική και η Κοσμητολογία στο σύστημα πρόνοιας και φροντίδας του ανθρωπίνου σώματος. Η επιστήμη, η τέχνη και η τεχνική της Αισθητικής και της Κοσμητολογίας είναι ουσιαστικά ενιαίες αλλά κατανέμονται και διακρίνονται, για λόγους μεθοδολογικούς, σε ειδικές περιοχές γνώσης και καθημερινής πρακτικής.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η έρευνα στην Αισθητική και στην Κοσμητολογία θέτει ερωτήσεις και αναζητεί απαντήσεις με τρόπο τακτικό και συστηματικό. Οι αναζητούμενες και διατυπούμενες, μέσω της έρευνας, απαντήσεις τεκμηριώνουν το ειδικό βάρος που έχει η Αισθητική και η Κοσμητολογία στο σύστημα πρόνοιας και φροντίδας του ανθρωπίνου σώματος. Η επιστήμη, η τέχνη και η τεχνική της Αισθητικής και της Κοσμητολογίας είναι ουσιαστικά ενιαίες αλλά κατανέμονται και διακρίνονται, για λόγους μεθοδολογικούς, σε ειδικές περιοχές γνώσης και καθημερινής πρακτικής. Για όλους αυτούς τους λόγους, είναι αναγκαία η υπόδειξη και χάραξη της μεθόδου, αλλά και ο εκπονισμός των "εργαλείων εργασίας" κατά τη διεξαγωγή και παρουσίαση της επιστημονικής έρευνας.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-452-013-Χ
Book pages: 
199
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ιωάννα Γκρεκ είναι Επίκουρη Καθηγήτρια της Αισθητικής και Κοσμητολογίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών (1992). Από την ίδρυση του τμήματος (1979) διδάσκει σε αυτό ως έκτακτη καθηγήτρια (1979-1984) και ως Καθηγήτρια Εφαρμογών (1984-1992). Παράλληλα, από το 1985 είναι επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα αισθητικής στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Νοσοκομείου "Μεταξά". Έχει εξειδικευθεί στο αντικείμενο "Αισθητικά προβλήματα από Ενδοκρινολογικά Νοσήματα - Ορμονικές Διαταραχές". Έχει λάβει μέρος σε πολλά διεθνή και πανελλήνια συνέδρια Δερματολογίας και Αισθητικής κ.ά. Έχει γράψει δέκα διδακτικά βιβλία και φακέλους διδακτικών σημειώσεων, ενώ επιστημονικά της δημοσιεύματα έχουν συμπεριληφθεί σε ειδικά επιστημονικά περιοδικά με κριτές.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-452-013-Χ
Book pages: 
199
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο