Product

Μελέτες, δοκίμια, άρθρα

Product

Μελέτη απωλειών στα συστήματα κινητών επικοινωνιών και το σύστημα G.S.M.

Μελέτη αναλογικών και ψηφιακών κυκλωμάτων Electronics Workbench

Κωδικός:
6619
Manufacturer: 
Description: 

Το Electronics Workbench (EWB) είναι ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα εξομοίωσης, που έχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και όργανα για τη σχεδίαση και τη μελέτη ηλεκτρονικών κυκλωμάτων στον Η/Υ .
Το EWB συνεργάζεται με το Spice και εκμεταλλεύεται την ισχύ του Spice. Το EWB προεκτείνει το Spice με τις δικές του προεκτάσεις μικτών σημάτων. Μπορεί να συνδυάσει αναλογικά και ψηφιακά κυκλώματα.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Το Electronics Workbench (EWB) είναι ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα εξομοίωσης, που έχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και όργανα για τη σχεδίαση και τη μελέτη ηλεκτρονικών κυκλωμάτων στον Η/Υ . Το EWB συνεργάζεται με το Spice και εκμεταλλεύεται την ισχύ του Spice. Το EWB προεκτείνει το Spice με τις δικές του προεκτάσεις μικτών σημάτων. Μπορεί να συνδυάσει αναλογικά και ψηφιακά κυκλώματα. Το EWB έχει μικτή αναλογική και ψηφιακή εξομοίωση. Για τον έλεγχο αναλογικών κυκλωμάτων είναι στη διάθεσή μας ένα πολύμετρο, βολτόμετρο, αμπερόμετρο, ένας παλμογράφος, γεννήτρια σημάτων και ο Bode plotter . Για τον έλεγχο ψηφιακών κυκλωμάτων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Word generator, το λογικό αναλυτή και το λογικό μετατροπέα. Επειδή το EWB είναι πλήρως ολοκληρωμένο, μπορείτε να αλλάξετε τα κυκλώματά σας, ακολουθώντας γρήγορη και συνεχή ανάλυση. Για παράδειγμα είναι δυνατό να ανοιγοκλείνουν διακόπτες ή να μεταβάλλονται ποτενσιόμετρα, ενώ γίνεται η εξομοίωση του κυκλώματος, κυματομορφές είναι διαθέσιμες καθ' όλη τη διάρκεια της εξομοίωσης και όχι μόνο στο τέλος της. Επειδή το file του EWB περιέχει, ότι έχει σχέση με τη σχεδίαση, περιλαμβάνει αντίγραφα αρχείων, ρυθμίσεις αρχείων, ρυθμίσεις οργάνων, επιλογές αναλύσεις, το σχέδιό σας μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί σε νεότερες εκδόσεις. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο σ' όλα τα στάδια της σχεδίασης και μελέτης ηλεκτρονικών και ψηφιακών κυκλωμάτων.
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-405-924-6
Book pages: 
209
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-405-924-6
Book pages: 
209
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο