Product

Μελίνα, σκοτεινές ψυχές

Product

Μελίρρυτοι λόγοι

Μελίνα: ένας κόσμος

Κωδικός:
142137
Description: 

Το γέλιο της, το ανάστημά της, η φωνή της, η φωτεινότητα του προσώπου της, η γοητεία της, η υψωμένη της γροθιά... Στο σινεμά, στο θέατρο, στα τραγούδια, στους δρόμους των μεγαλουπόλεων όπου διαδήλωνε...

[...] Στις 6 Μαρτίου 1994 μια λαοθάλασσα θαυμαστών και φίλων αποχαιρέτησαν τη φλογερή Ελληνίδα. Με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από εκείνο το ύστατο "χαίρε", ο Ε.Τ. ξεδιπλώνει το λεύκωμα της ζωής της. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μαρτυρίες ανθρώπων που τη γνώρισαν από κοντά συνθέτουν τη μεγάλη διαδρομή και την πολύπλευρη προσωπικότητα της Μελίνας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το γέλιο της, το ανάστημά της, η φωνή της, η φωτεινότητα του προσώπου της, η γοητεία της, η υψωμένη της γροθιά... Στο σινεμά, στο θέατρο, στα τραγούδια, στους δρόμους των μεγαλουπόλεων όπου διαδήλωνε... [...] Στις 6 Μαρτίου 1994 μια λαοθάλασσα θαυμαστών και φίλων αποχαιρέτησαν τη φλογερή Ελληνίδα. Με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από εκείνο το ύστατο "χαίρε", ο Ε.Τ. ξεδιπλώνει το λεύκωμα της ζωής της. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μαρτυρίες ανθρώπων που τη γνώρισαν από κοντά συνθέτουν τη μεγάλη διαδρομή και την πολύπλευρη προσωπικότητα της Μελίνας. Για τη γυναίκα Μελίνα μιλούν οι Σπύρος Μερκούρης, Ιάκωβος Καμπανέλλης, Λάκης Λαζόπουλος, Σταμάτης Φασουλής, Θεώνη-Ντένη Βαχλιώτη. Για την ηθοποιό Μελίνα μιλούν οι Παναγιώτης Τιμογιαννάκης, Κάτια Δανδουλάκη, Χάρις Αλεξίου, Γρηγόρης Βαλτινός, Ανδρέας Βουτσινάς. Για την Ελληνίδα Μελίνα μιλούν οι Μανουέλλα Παυλίδου, Μιχάλης Κακογιάννης, Κώστας Καζάκος, Ζακ Λανγκ, Ελένη Καραΐνδρου, Βασίλης Παπαβασιλείου, Άλκη Ζέη.
Subtitle: 
Μελίνα Μερκούρη 15 χρόνια μετά
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6756-13-0
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
28χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μελίνα Μερκούρη 15 χρόνια μετά
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6756-13-0
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
28χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο