Product

Μετενσάρκωση

Product

Μετενσάρκωση ή ανάσταση

Μετενσάρκωση

Κωδικός:
116500
Manufacturer: 
Description: 

Οι οπαδοί της "Νέας Εποχής", δηλαδή, του "New Age", όπως η πασίγνωστη ηθοποιός Shirley MacLain, λένε "Ναι" στα παραπάνω ερωτήματα και διηγούνται ελκυστικούς μύθους από τάχα προηγούμενες ζωές τους. Βιβλία και παρουσιάσεις στην τηλεόραση παίζουν συχνά μ' αυτές τις ιδέες, και πολλές φορές τις υποστηρίζουν.

Μπορούμε, άραγε, να ανακατέψουμε με αθώο τρόπο αυτές τις ιδέες της Ανατολής με τη Δύση; Είναι, τάχα, μπορετό οι διδασκαλίες της Ανατολής περί μετενσάρκωσης να μεταφυτεύουν στον χώρο της Ιουδαϊκό - Χριστιανικής κληρονομιάς;

8,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι οπαδοί της "Νέας Εποχής", δηλαδή, του "New Age", όπως η πασίγνωστη ηθοποιός Shirley MacLain, λένε "Ναι" στα παραπάνω ερωτήματα και διηγούνται ελκυστικούς μύθους από τάχα προηγούμενες ζωές τους. Βιβλία και παρουσιάσεις στην τηλεόραση παίζουν συχνά μ' αυτές τις ιδέες, και πολλές φορές τις υποστηρίζουν. Μπορούμε, άραγε, να ανακατέψουμε με αθώο τρόπο αυτές τις ιδέες της Ανατολής με τη Δύση; Είναι, τάχα, μπορετό οι διδασκαλίες της Ανατολής περί μετενσάρκωσης να μεταφυτεύουν στον χώρο της Ιουδαϊκό - Χριστιανικής κληρονομιάς; Ο συγγραφέας, Marc C. Albrecht, εξετάζει αυτές τις απόψεις, στρέφοντας την προσοχή του ειδικότερα στα υπέρ και τα κατά μιας αυθόρμητης, δήθεν, ανάμνησης ή μετάβασης σε προηγούμενες ζωές. Προσφέρει στους αναγνώστες μια ξεκάθαρη βιβλική άποψη αυτής της διδασκαλίας της "Νέας Εποχής".
Subtitle: 
Χριστιανική κριτική ενός δόγματος της νέας εποχής
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7241-71-1
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Mark C. Albrecht είναι απόφοιτος του Θεολογικού Σεμιναρίου Gordon - Conwell και εκδότης του τριμηνιαίου περιοδικού Update on New Religious Movements της Δανίας, εργάστηκε δε για τέσσερα χρόνια ως συν - διευθυντής στο Spiritual Counterfeits Project, στο Berkley, της Καλιφόρνιας.

Subtitle: 
Χριστιανική κριτική ενός δόγματος της νέας εποχής
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7241-71-1
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο