Product

Μέτρημα και ζύγισμα

Product

Μετρημένα λόγια

Μετρημένα κουκιά

Κωδικός:
66107
Manufacturer: 
Description: 

Τι είναι η ζωή, τι είναι ο έρωτας, τι είναι ο κάβουρας, τι είναι το ζουμί του... Και γιατί τις περισσότερες φορές ο έρωτας, αντί να είναι ζωή, ντύνεται θάνατος για να επιβιώσει. Και μήπως η αγάπη είναι διαφορετική ή τη νομίζουμε εμείς για ιδανική; Κάπως έτσι την πάτησε και η Αφροδίτη από τη γλυκιά της μανούλα, τη φοβερή γούνινη Λέγκω όταν της πρόσταξε "πυρ" στο στεφάνι της, αφού είχε κάνει γιουρούσι στη ζωή όλων τους. Και έτσι η ευτυχία τους, αντί για καβουρόζουμο, έγινε κολυβόζουμο... Και να σκεφτείς ότι όλα ξεκίνησαν και τέλειωσαν με ένα πιάτο κουκιά.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι είναι η ζωή, τι είναι ο έρωτας, τι είναι ο κάβουρας, τι είναι το ζουμί του... Και γιατί τις περισσότερες φορές ο έρωτας, αντί να είναι ζωή, ντύνεται θάνατος για να επιβιώσει. Και μήπως η αγάπη είναι διαφορετική ή τη νομίζουμε εμείς για ιδανική; Κάπως έτσι την πάτησε και η Αφροδίτη από τη γλυκιά της μανούλα, τη φοβερή γούνινη Λέγκω όταν της πρόσταξε "πυρ" στο στεφάνι της, αφού είχε κάνει γιουρούσι στη ζωή όλων τους. Και έτσι η ευτυχία τους, αντί για καβουρόζουμο, έγινε κολυβόζουμο... Και να σκεφτείς ότι όλα ξεκίνησαν και τέλειωσαν με ένα πιάτο κουκιά. Μάλλον αυτό ήταν τελικά η ζωή τους· ένα πιάτο κουκιά και αυτά μετρημένα.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-397-287-8
Book pages: 
526
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Εύη Σαλτού γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. "Ο θησαυρός του μακαρίτη" είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της· έχει προηγηθεί το "Μετρημένα Κουκιά".

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-397-287-8
Book pages: 
526
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο