Product

"Μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε"

Product

Μη κρύβεσαι θα σε βρω

Μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε

Κωδικός:
184760
Description: 

Για να είσαι χριστιανός, πρέπει να βιώνεις την ενότητά σου με όλους τους ανθρώπους, δικαίους και αμαρτωλούς, αγαθούς και πονηρούς, και να θέλεις μαζί με τον Χριστό τη σωτηρία τους.

Το αίτημα της προσευχής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού "ίνα ώσιν εν" (για να είναι ένα) όλοι οι πιστοί του Χριστού, καθώς και η προσευχή της Εκκλησίας υπέρ της των πάντων ενώσεως, έχουν βαθύτατη σημασία.

Σημαίνουν, όπως χαρακτηριστικά τόνιζε ο Γέρων Πορφύριος, ότι κανείς δεν σώζεται μόνος του, κανείς δεν σώζεται όταν ζητά μόνο τη δική του σωτηρία.

8,06 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για να είσαι χριστιανός, πρέπει να βιώνεις την ενότητά σου με όλους τους ανθρώπους, δικαίους και αμαρτωλούς, αγαθούς και πονηρούς, και να θέλεις μαζί με τον Χριστό τη σωτηρία τους. Το αίτημα της προσευχής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού "ίνα ώσιν εν" (για να είναι ένα) όλοι οι πιστοί του Χριστού, καθώς και η προσευχή της Εκκλησίας υπέρ της των πάντων ενώσεως, έχουν βαθύτατη σημασία. Σημαίνουν, όπως χαρακτηριστικά τόνιζε ο Γέρων Πορφύριος, ότι κανείς δεν σώζεται μόνος του, κανείς δεν σώζεται όταν ζητά μόνο τη δική του σωτηρία. Ο Χριστός θέλει πάντας ανθρώπους σωθήναι και εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν, και όποιος θέλει να είναι του Χριστού, πρέπει και αυτός να θέλει να γνωρίσουν την αλήθεια και να σωθούν όλοι. Εκείνος που κατακρίνει τον αδελφό του, διαχωρίζει τον εαυτό του από αυτόν και παραβαίνει την εντολή του Χριστού να θέλει την σωτηρία του. Αν πραγματικά και ειλικρινά ήθελε την σωτηρία του, δεν θα τον κατέκρινε για τα σφάλματά του, αλλά θα προσηύχετο για την μετάνοιά του και την σωτηρία του.
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-6890-17-1
Book pages: 
35
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Μήλεσι Αττικής
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-6890-17-1
Book pages: 
35
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Μήλεσι Αττικής
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο