Product

Μη σκεπάζεις το ποτάμι

Product

Μη στοιχηματίζεις το κεφάλι σου με το διάβολο

Μη σκέπτεστε σαν άνθρωποι

Κωδικός:
125977
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

"Πρόθεση: Εάν πρόκειται να συν-δημιουργήσετε και να επιτρέψετε στον ηλεκτρισμό που είναι το Πνεύμα να κυλήσει στο ανθρώπινό σας σώμα (η πλήρης πνευματική σας ουσία να κυλήσει στη φυσική σας ουσία), θα πρέπει πρώτα να εκδηλώσετε τη πρόθεσή σας προς το Σύμπαν ότι έτσι είναι. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να αναγνωρίσετε το κάρμα γύρω σας. θα πρέπει είτε να ξεπεράσετε το κάρμα αντιμετωπίζοντάς το κατευθείαν, είτε να ζητήσετε το ουδέτερο εμφύτευμα, γιατί είναι πολύ σημαντικό να ουδετεροποιήσετε το κάρμα σας και να είσαστε ένα σώμα από φως, για τη συνδημιουργική δύναμη να δουλέψει.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Πρόθεση: Εάν πρόκειται να συν-δημιουργήσετε και να επιτρέψετε στον ηλεκτρισμό που είναι το Πνεύμα να κυλήσει στο ανθρώπινό σας σώμα (η πλήρης πνευματική σας ουσία να κυλήσει στη φυσική σας ουσία), θα πρέπει πρώτα να εκδηλώσετε τη πρόθεσή σας προς το Σύμπαν ότι έτσι είναι. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να αναγνωρίσετε το κάρμα γύρω σας. θα πρέπει είτε να ξεπεράσετε το κάρμα αντιμετωπίζοντάς το κατευθείαν, είτε να ζητήσετε το ουδέτερο εμφύτευμα, γιατί είναι πολύ σημαντικό να ουδετεροποιήσετε το κάρμα σας και να είσαστε ένα σώμα από φως, για τη συνδημιουργική δύναμη να δουλέψει. Αυτός είναι ο λόγος που το πρώτο βιβλίο του ΚΡΥΩΝ όπως μεταφέρθηκε από το συνεργάτη μου, είχε να κάνει με το ουδέτερο εμφύτευμα... για να σας πληροφορήσει για τη δυνατότητα να ουδετεροποιήσετε το κάρμα σας. αυτό είναι το κρίσιμο Πρώτο Βήμα". Τα βιβλία του Κρύων κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο και προσφέρουν αγάπη, χιούμορ, επιστημονικές πληροφορίες, παραβολές, πνευματικές γνώσεις, μυστήριο και ταυτόχρονα απαντούν σε ερωτήσεις που απασχολούν κάθε άνθρωπο. Αυτό είναι το Δεύτερο Βιβλίο στα ελληνικά από τα οκτώ που κυκλοφορούν παγκοσμίως και είναι απαραίτητο βοήθημα για κάθε άνθρωπο που τον ενδιαφέρει η αλήθεια και την αναζητεί με ανοιχτό μυαλό.
Subtitle: 
Απαντήσεις μέσα από ανώτερη επικοινωνία σε βασικές ερωτήσεις
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6631-13-3
Book pages: 
289
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Αφού αποφοίτησε από το California Western University, ίδρυσε την δική του τεχνική εταιρεία ήχου, η οποία άνθιζε επί 30 χρόνια. Το 1989 ήταν ένα έτος σταθμός στην καριέρα του Λη Κάρολ. Δύο διαφορετικοί διαισθητικοί, μιλώντας του για την πνευματική του διαδρομή, ανέφεραν το όνομα Κρύων, ένα όνομα το οποίο μέχρι τότε ήταν άγνωστο. Αρχικά παρουσίασε τα πρώτα γραπτά του κείμενα στην Κοινότητα Μεταφυσικής στο Del Mar της California. Ακολούθησαν δεκαπέντε βιβλία σε διάστημα δώδεκα χρόνων. Σήμερα κυκλοφορούν παγκοσμίως περίπου ένα εκατομμύριο βιβλία με θέμα τον Κρύων και τα παιδιά Indigo, μεταφρασμένα σε είκοσι τέσσερεις γλώσσες. Ο Λη και η πνευματική σύντροφός του Jan Tober, ξεκίνησαν το 1991 στο Del Mar τις ομάδες "Kryon Light Groups", οι οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησαν πολλούς φίλους. Στις συναντήσεις που πραγματοποιεί παγκοσμίως, συγκεντρώνονται περισσότερα από 3.000 άτομα. Ο Λη Κάρολ ζει με την σύζυγό του στο San Diego όπου και συνεχίζει το συγγραφικό του έργο.

Subtitle: 
Απαντήσεις μέσα από ανώτερη επικοινωνία σε βασικές ερωτήσεις
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6631-13-3
Book pages: 
289
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο