Product

Μην το κάνουμε θέμα τώρα, μαμά

Product

Μην το πεις πουθενά

Μην το παίρνεις προσωπικά

Κωδικός:
71979
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Είστε οι "συνήθεις ύποπτοι" για ό,τι στραβό και ανάποδο συμβαίνει στην προσωπική ή στην επαγγελματική σας ζωή. Ένα υποτιμητικό βλέμμα, ένας προσβλητικός τόνος στη φωνή, ένα αδικαιολόγητο ξέσπασμα θυμού ή κάποια ειρωνικά σχόλια αρκούν για να σας βυθίσουν στην απελπισία της απόρριψης.
Όταν τα λόγια ή οι πράξεις των άλλων δημιουργούν παρεξήγηση και πληγώνουν τα αισθήματά σας, είναι επειδή το παίρνετε προσωπικά. Μήπως όμως η αντίδρασή σας είναι υπερβολική;
Το συγκεκριμένο βιβλίο θα σας βοηθήσει:
- να προσδιορίσετε τις αιτίες της απόρριψης

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είστε οι "συνήθεις ύποπτοι" για ό,τι στραβό και ανάποδο συμβαίνει στην προσωπική ή στην επαγγελματική σας ζωή. Ένα υποτιμητικό βλέμμα, ένας προσβλητικός τόνος στη φωνή, ένα αδικαιολόγητο ξέσπασμα θυμού ή κάποια ειρωνικά σχόλια αρκούν για να σας βυθίσουν στην απελπισία της απόρριψης. Όταν τα λόγια ή οι πράξεις των άλλων δημιουργούν παρεξήγηση και πληγώνουν τα αισθήματά σας, είναι επειδή το παίρνετε προσωπικά. Μήπως όμως η αντίδρασή σας είναι υπερβολική; Το συγκεκριμένο βιβλίο θα σας βοηθήσει: - να προσδιορίσετε τις αιτίες της απόρριψης - να ξεπεράσετε παλαιότερες τραυματικές εμπειρίες - να συμφιλιωθέιτε με τον εαυτό σας - να μην παίρνετε προσωπικά τα λόγια ή τις πράξεις των άλλων.
Subtitle: 
Η τέχνη να ξεπερνάς ανώδυνα την απόρριψη των άλλων
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-1927-2
Book pages: 
309
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Διδάκτωρ ψυχολογίας σε θέματα οικογένειας, η Elayne Savage στην εικοσιπενταετή πορεία της έχει ασχοληθεί με μεμονωμένες περιπτώσεις ασθενών, με ζευγάρια και οικογένειες. Εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές. Δίνει διαλέξεις σε διάφορα κολέγια και διοργανώνει σεμινάρια στο Σαν Φρανσίσκο.

Subtitle: 
Η τέχνη να ξεπερνάς ανώδυνα την απόρριψη των άλλων
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-1927-2
Book pages: 
309
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο