Product

Μητέρα και κόρη

Product

Μητέρα και παιδί

Μητέρα και μωρό

Κωδικός:
92524
Manufacturer: 
Description: 

Ένας πολύτιμος και πρακτικός οδηγός για νέους γονείς, που θα τους προσφέρει τις γνώσεις και τη σιγουριά που χρειάζονται για να χαρούν την εμπειρία της εγκυμοσύνης και τον καινούριο τους ρόλο.
- Εξηγεί τι συμβαίνει σε κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης, βασισμένο σε μια ποικιλία πηγών, από τις εμπειρίες διαφόρων γυναικών μέχρι τις τελευταίες ιατρικής εξελίξεις.
- Περιλαμβάνει συμβουλές που εμπνέουν για να αναπτύξετε μοναδικούς δεσμούς με το μωρό σας, καθώς και πρακτικές συμβουλές για τη φροντίδα του, όποια κι αν είναι η δομή της οικογένειας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένας πολύτιμος και πρακτικός οδηγός για νέους γονείς, που θα τους προσφέρει τις γνώσεις και τη σιγουριά που χρειάζονται για να χαρούν την εμπειρία της εγκυμοσύνης και τον καινούριο τους ρόλο. - Εξηγεί τι συμβαίνει σε κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης, βασισμένο σε μια ποικιλία πηγών, από τις εμπειρίες διαφόρων γυναικών μέχρι τις τελευταίες ιατρικής εξελίξεις. - Περιλαμβάνει συμβουλές που εμπνέουν για να αναπτύξετε μοναδικούς δεσμούς με το μωρό σας, καθώς και πρακτικές συμβουλές για τη φροντίδα του, όποια κι αν είναι η δομή της οικογένειας. - Σας βοηθά να κατανοείτε κάθε ορόσημο στην ανάπτυξη του παιδιού σας και με ειδικές υποδείξεις σάς καθοδηγεί, για να είναι το παιδί σας πάντα ασφαλές, ευτυχισμένο και υγιές.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-699-083-4
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-699-083-4
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο