Product

Μητρική φροντίδα

Product

Μητροκτονία

Μητρικό γάλα

Κωδικός:
124944
Description: 

Η οικογένεια Μέλροουζ βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο Πάτρικ μπαίνει στα σαράντα, είναι αλκοολικός, κι έχει μια ανόρεχτη σεξουαλική σχέση με μια οικογενειακή φίλη. Η γυναίκα του τού αρνείται το σεξ και έχει ρίξει όλο της το βάρος στη διαπαιδαγώγηση των δύο παιδιών τους. Η αυταρχική μητέρα του Πάτρικ έχει αποφασίσει να δώσει ό,τι έχει απομείνει από την οικογενειακή περιουσία σε έναν ψευτογκουρού, ενώ ένα τρομερό μυστικό που αφορά την παιδική ηλικία του Πάτρικ αιωρείται διαρκώς στην ατμόσφαιρα.

17,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η οικογένεια Μέλροουζ βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο Πάτρικ μπαίνει στα σαράντα, είναι αλκοολικός, κι έχει μια ανόρεχτη σεξουαλική σχέση με μια οικογενειακή φίλη. Η γυναίκα του τού αρνείται το σεξ και έχει ρίξει όλο της το βάρος στη διαπαιδαγώγηση των δύο παιδιών τους. Η αυταρχική μητέρα του Πάτρικ έχει αποφασίσει να δώσει ό,τι έχει απομείνει από την οικογενειακή περιουσία σε έναν ψευτογκουρού, ενώ ένα τρομερό μυστικό που αφορά την παιδική ηλικία του Πάτρικ αιωρείται διαρκώς στην ατμόσφαιρα. Αξέχαστοι μυθιστορηματικοί χαρακτήρες. Περιγραφή των πιο οδυνηρών συναισθημάτων με ειρωνεία και άφθονο χιούμορ. Ένα σπουδαίο μυθιστόρημα με την υπογραφή ενός από τους καλύτερους Βρετανούς μυθιστοριογράφους της νέας γενιάς.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-03-4536-8
Book pages: 
293
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Έντουαρντ Σεντ Όμπιν γεννήθηκε στο Λονδίνο, το 1960. Έχει γράψει τα μυθιστορήματα "A Clue to the Exit και On the Edge", καθώς και την τριλογία "Some Hope". Το "Μητρικό γάλα" ήταν στην τελική εξάδα των υποψήφιων για το Βραβείο Μπούκερ 2006.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-03-4536-8
Book pages: 
293
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο