Product

Μια θάλασσα γεμάτη μουσική

Product

Μία θάλασσα, ένας Θεός

Μια θάλασσα όνειρα

Κωδικός:
108307
Manufacturer: 
Description: 

"Άνοιξα επιτέλους τα φτερά μου. Έμαθα να πετάω. Και τίποτα δε θα με κάνει να τα κλείσω, ποτέ ξανά. Ορισμένοι άνθρωποι ζουν τα όνειρά τους. Κάποιοι άλλοι δεν το τολμούν και αρνούνται να αντικρίσουν την αλήθεια. Αναρωτιέμαι γιατί. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι εγώ δε θα κλείσω ποτέ πια τα μάτια μου"
Ένα ταξίδι χιλιάδων χιλιομέτρων αρχίζει με το πρώτο βήμα... στη σωστή κατεύθυνση.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Άνοιξα επιτέλους τα φτερά μου. Έμαθα να πετάω. Και τίποτα δε θα με κάνει να τα κλείσω, ποτέ ξανά. Ορισμένοι άνθρωποι ζουν τα όνειρά τους. Κάποιοι άλλοι δεν το τολμούν και αρνούνται να αντικρίσουν την αλήθεια. Αναρωτιέμαι γιατί. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι εγώ δε θα κλείσω ποτέ πια τα μάτια μου" Ένα ταξίδι χιλιάδων χιλιομέτρων αρχίζει με το πρώτο βήμα... στη σωστή κατεύθυνση.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-441-426-7
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Sergio Bambaren γεννήθηκε το 1960 στο Περού, αποφοίτησε από το Bρετανικό Λύκειο στη Λίμα και σπούδασε χημικός μηχανικός στις HΠA. H αναζήτηση του "τέλειου κύματος" οδήγησε τον παθιασμένο σέρφερ να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο.
Tο πρώτο του βιβλίο, "Ένα δελφίνι ονειρεύεται", έγινε διεθνές μπεστ σέλερ. Έτσι ο Bambaren εγκατέλειψε το επάγγελμα του μηχανικού και αφοσιώθηκε εξ ολοκλήρου στη συγγραφή και στο πάθος του για τη θάλασσα. Mετά από μακρόχρονη παραμονή στο Σίδνεϊ, σήμερα ζει και πάλι στη Λίμα.
Tο 1999 έγραψε το βιβλίο "H ακτή των ονείρων", το 2001 "Tο λευκό πανί" και το 2002 τα βιβλία "O φύλακας του φωτός" και "Σαμάνθα".

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-441-426-7
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο