Product

Μοιραία ταύτιση

Product

Μοιραίες δυνάμεις

Μοιράιδα

Κωδικός:
55521
Description: 

Η ζωή είναι πορεία κυκλική - κύκλοι μικροί μέσα σε μεγαλύτερους. Γιατί η Γη είναι μια σφαίρα που γυρίζει κι ό,τι δεν πρόλαβε μπορεί να ξαναρθεί.
Η Μάρθα Χατζηγιάννη διανύει τη δική της διαδρομή απ' την παντοδυναμία της παιδικής ηλικίας μέχρι τη διαβρωτική αδυναμία της ωριμότητας.
Υπάρχει άραγε προδιαγεγραμμένο πεπρωμένο ή τη Μοίρα μας τη φτιάχνουμε εμείς; Για να ολοκληρωθεί ο κύκλος πρέπει να βρει το νήμα απ' την αρχή· μπορεί όμως να ξαναγίνει παιδί;

18,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ζωή είναι πορεία κυκλική - κύκλοι μικροί μέσα σε μεγαλύτερους. Γιατί η Γη είναι μια σφαίρα που γυρίζει κι ό,τι δεν πρόλαβε μπορεί να ξαναρθεί. Η Μάρθα Χατζηγιάννη διανύει τη δική της διαδρομή απ' την παντοδυναμία της παιδικής ηλικίας μέχρι τη διαβρωτική αδυναμία της ωριμότητας. Υπάρχει άραγε προδιαγεγραμμένο πεπρωμένο ή τη Μοίρα μας τη φτιάχνουμε εμείς; Για να ολοκληρωθεί ο κύκλος πρέπει να βρει το νήμα απ' την αρχή· μπορεί όμως να ξαναγίνει παιδί; Ένα νεαρό αγόρι θα της θυμίσει πώς αν υπάρχουν Μοίρες τότε υπάρχουν και νεράιδες. Μαζί του θ' ανακαλύψει πως το πεπρωμένο του καθενός αρμενίζει μέσα σε μια θαλασσιά ψαρόβαρκα που τη λένε «Solus Creas».
Subtitle: 
Μια Μοίρα σαν νεράιδα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-14-0402-3
Book pages: 
477
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Εύα Ομηρόλη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το πρώτο βιβλίο της είναι "Οι Αναλφάβητοι του Έρωτα".

Subtitle: 
Μια Μοίρα σαν νεράιδα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-14-0402-3
Book pages: 
477
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο