Product

Μπλακ άουτ

Product

Μπλάκσαντ

Μπλάκι

Κωδικός:
115561
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μία τρυφερή ιστορία για μια ασυνήθιστη φιλία ανάμεσα στο βετεράνο Αυστραλό συγγραφέα και δημοσιογράφο, Στίβεν Ντάουνς, και τον Μπλάκι.
Ο Στίβεν Ντάουνς ποτέ δε συμπαθούσε ιδιαίτερα τις γάτες. Μια μέρα, οι γιοι του ανακαλύπτουν τρία γατάκια στο πίσω μέρος του κήπου. Ένα απ' αυτά, ο Μπλάκι, σύντομα γίνεται φίλος του κρατώντας του συντροφιά ενώ δουλεύει και παίρνοντας υπνάκους στο γραφείο του. Όταν όμως ο Μπλάκι αρχίζει να δείχνει άτονος και κουρασμένος, ο Στίβεν πανικοβάλλεται και αναρωτιέται τι ταλαιπωρεί το συνήθως ζωηρό κατοικίδιο του.

12,23 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μία τρυφερή ιστορία για μια ασυνήθιστη φιλία ανάμεσα στο βετεράνο Αυστραλό συγγραφέα και δημοσιογράφο, Στίβεν Ντάουνς, και τον Μπλάκι. Ο Στίβεν Ντάουνς ποτέ δε συμπαθούσε ιδιαίτερα τις γάτες. Μια μέρα, οι γιοι του ανακαλύπτουν τρία γατάκια στο πίσω μέρος του κήπου. Ένα απ' αυτά, ο Μπλάκι, σύντομα γίνεται φίλος του κρατώντας του συντροφιά ενώ δουλεύει και παίρνοντας υπνάκους στο γραφείο του. Όταν όμως ο Μπλάκι αρχίζει να δείχνει άτονος και κουρασμένος, ο Στίβεν πανικοβάλλεται και αναρωτιέται τι ταλαιπωρεί το συνήθως ζωηρό κατοικίδιο του. Από τον οικογενειακό κτηνίατρο μέχρι το κτηνιατρικό νοσοκομείο, ο Στίβεν κάνει τα αδύνατα δυνατά να θεραπεύσει την ασθένεια του Μπλάκι και να κρατήσει στη ζωή την πολυαγαπημένη του γάτα... Βαθιά συγκινητική όμως χωρίς συναισθηματισμούς, ο Μπλάκι είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης και συντροφικότητας. Περιγράφοντας τη ζωή του Μπλάκι, ο Στίβεν εκφράζει την έντονη εμπειρία του να αγαπάς ένα άλλο ζωντανό πλάσμα.
Subtitle: 
Μια πραγματική ιστορία αγάπης
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6665-10-0
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Stephen Downes είναι Αυστραλός, διάσημος επαγγελματίας γευσιγνώστης και πολυβραβευμένος συγγραφέας. Γράφει κριτική εστιατορίου στην Herald Sun, την εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Αυστραλία. Κατά καιρούς, έχει συνεργαστεί με πολλές εφημερίδες και περιοδικά.
Το βιβλίο του πάνω στην ιστορία της αυστραλέζικης μαγειρικής και των αυστραλέζικων εστιατορίων κέρδισε το βραβείο του καλύτερου βιβλίου της χρονιάς 2003.

Subtitle: 
Μια πραγματική ιστορία αγάπης
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6665-10-0
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο