Product

Μπορεί να υπάρξει ευτυχισμένος γάμος

Product

Μπορείς

Μπορεί το τέλος μιας σχέσης να φέρει μια νέα αρχή;

Κωδικός:
92522
Description: 

Κάθε χωρισμός πονάει, κάθε τέλος πληγώνει. Όταν κάποια στιγμή απαλύνει, όταν παύει να προκαλεί βαθιές πληγές, τότε μπορεί να μας βοηθήσει να ωριμάσουμε, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη κατανόηση και σεβασμό για εμάς και για τους άλλους.

8,91 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κάθε χωρισμός πονάει, κάθε τέλος πληγώνει. Όταν κάποια στιγμή απαλύνει, όταν παύει να προκαλεί βαθιές πληγές, τότε μπορεί να μας βοηθήσει να ωριμάσουμε, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη κατανόηση και σεβασμό για εμάς και για τους άλλους. Όλα κάποια στιγμή καταλαγιάζουν. Τότε μπορούμε να βρούμε δύναμη να αρχίσουμε το διάλογο με τον εαυτό μας. Να συζητήσουμε και να κατανοήσουμε όσα έγιναν, να καταλάβουμε και να νιώσουμε πώς έγινε και έφτασε μια σχέση στο τέλος της. Να τα χωρέσουμε στην καρδιά μας και να κλείσουμε την πόρτα πίσω μας χωρίς ερωτηματικά, χωρίς θυμό, χωρίς τύψεις, για να προχωρήσουμε μπροστά κάνοντας πραγματικά μια καινούργια αρχή, μια αρχή που θα στηρίζεται σε νέα βάση και όχι απλά σε νέα... πρόσωπα. Κλείνω την πόρτα πίσω μου σημαίνει έχω καταλάβει, έχω συναισθανθεί, έχω συγχωρέσει τον εαυτό μου και το σύντροφό μου, σημαίνει αποδέχομαι το τέλος όσο επώδυνο κι αν υπήρξε. Σημαίνει κρατώ στην καρδιά και το μυαλό μου όσα πολύτιμα κέρδισα, και ξεκινώ πιο πλούσια σε εμπειρίες και συναισθήματα για μια καινούργια φάση της ζωής μου. Τώρα μπορώ πλέον να δω τι σημαίνει "νέα αρχή".
Subtitle: 
Πώς μπορούμε να γιατρέψουμε τις πληγές ενός χωρισμού και να ανοίξουμε με αισιοδοξία μια καινούργια σελίδα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-417-106-2
Book pages: 
183
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κική Φιλιππίδου γεννήθηκε στη Δράμα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Γαλλία, στο πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ, κοινωνικές επιστήμες και ψυχολογία. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, εργάστηκε ως ψυχολόγος στη Γαλλία και επιστρέφοντας στην Ελλάδα δημιούργησε το Κέντρο Ψυχολογίας για τη Γυναίκα. Παράλληλα συμμετείχε τόσο σε ραδιοφωνικές εκπομπές όσο και σε τηλεοπτικές. Αρθρογράφησε για δύο χρόνια στη στήλη "Ψυχολογία" του περιοδικού "7 μέρες TV", αναλύοντας καθημερινά θέματα και προβλήματα. Συνεργάστηκε με πολλά έντυπα ως σύμβουλος σε θέματα ψυχολογίας. Δίνει διαλέξεις και διοργανώνει σεμινάρια ανά την Ελλάδα με θέματα που απασχολούν κυρίως τη σύχρονη γυναίκα, ενώ συνεχίζει να εργάζεται ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια στο Κέντρο Ψυχολογίας για τη Γυναίκα.

Subtitle: 
Πώς μπορούμε να γιατρέψουμε τις πληγές ενός χωρισμού και να ανοίξουμε με αισιοδοξία μια καινούργια σελίδα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-417-106-2
Book pages: 
183
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο