Product

Μυστική Γερμανία

Product

Μυστική δράση

Μυστική δαντέλα

Κωδικός:
191750
Description: 

Σαν μυστική δαντέλα κεντήθηκε η ζωή της Ελισσώς, δίνοντάς της πόνο και μεγάλες απώλειες. Από κορίτσι μεταμορφώθηκε σε γυναίκα - σε μια μυστηριώδη γυναίκα κι απ΄το νησί βρέθηκε - το 1922- στον Πειραιά και στο μπορντέλο της μαντάμ Χαρίκλειας κι από 'κει στην Αθήνα!
Στόχος της, να γίνει ισχυρή!
Έτσι η Φτώχεια έγινε Πλούτος, η Καλοσύνη μετατράπηκε σε Μίσος, η Αγάπη σε Οίκτο και ο Θάνατος σε Ζωή!
Το πλήρωμα του χρόνου δεν είχε έρθει μόνο για την επιστροφή της Ελισσώς στο νησί, αλλά και για να πληρώσουν όσοι της έκλεψαν τη ζωή.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σαν μυστική δαντέλα κεντήθηκε η ζωή της Ελισσώς, δίνοντάς της πόνο και μεγάλες απώλειες. Από κορίτσι μεταμορφώθηκε σε γυναίκα - σε μια μυστηριώδη γυναίκα κι απ΄το νησί βρέθηκε - το 1922- στον Πειραιά και στο μπορντέλο της μαντάμ Χαρίκλειας κι από 'κει στην Αθήνα! Στόχος της, να γίνει ισχυρή! Έτσι η Φτώχεια έγινε Πλούτος, η Καλοσύνη μετατράπηκε σε Μίσος, η Αγάπη σε Οίκτο και ο Θάνατος σε Ζωή! Το πλήρωμα του χρόνου δεν είχε έρθει μόνο για την επιστροφή της Ελισσώς στο νησί, αλλά και για να πληρώσουν όσοι της έκλεψαν τη ζωή. Τα μυστικά που βάφτηκαν με αίμα έπρεπε να αποκαλυφθούν και τη θέση της εκδίκησης, στην καρδιά της Ελισσώς, να πάρει η Λύτρωση!
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-5050-15-3
Book pages: 
500
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-5050-15-3
Book pages: 
500
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο