Product

Να λες Μαρία...

Product

Να λέω λόγια σκοτεινά

Να λες όχι δεν είναι αρκετό

Κωδικός:
100348
Manufacturer: 
Description: 

Η πρόκληση.
Πως να μεγαλώνεις παιδιά σε μια κοινωνία γεμάτη ναρκωτικά και να εμποδίζεις την κατάχρηση ουσιών.
Ο Dr. Schwebel προτείνει:
Αρχίζετε όταν τα παιδιά είναι μικρά
Δημιουργείτε ένα οικογενειακό κλίμα επικοινωνίας
Δείξτε στα παιδιά σας πως να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες τους χωρίς ναρκωτικά
Βοηθήστε τα παιδιά να καταλάβουν τους κινδύνους των ναρκωτικών
Βοηθήστε να μάθουν να αντιστέκονται στην πίεση των συνομηλίκων τους
Διδάξτε τα παιδιά σας πως να παίρνουν σωστές αποφάσεις

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η πρόκληση. Πως να μεγαλώνεις παιδιά σε μια κοινωνία γεμάτη ναρκωτικά και να εμποδίζεις την κατάχρηση ουσιών. Ο Dr. Schwebel προτείνει: Αρχίζετε όταν τα παιδιά είναι μικρά Δημιουργείτε ένα οικογενειακό κλίμα επικοινωνίας Δείξτε στα παιδιά σας πως να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες τους χωρίς ναρκωτικά Βοηθήστε τα παιδιά να καταλάβουν τους κινδύνους των ναρκωτικών Βοηθήστε να μάθουν να αντιστέκονται στην πίεση των συνομηλίκων τους Διδάξτε τα παιδιά σας πως να παίρνουν σωστές αποφάσεις Να είστε σε ετοιμότητα σε ενδεχόμενα προβλήματα ναρκωτικών και να ξέρετε τι να κάνετε. Αυτό το βιβλίο είναι ένα κόσμημα... πρέπει να διαβαστεί από όλους τους γονείς και τους ειδικούς που δουλεύουν σε οποιαδήποτε ειδικότητα έχει σχέση με τους νέους.
Subtitle: 
Βοηθήστε τα παιδιά σας να πάρουν τις σωστές αποφάσεις γύρω από τη χρήση του αλκοόλ, του καπνού και άλλων ναρκωτικών ουσιών
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-279-436-4
Book pages: 
411
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ρόμπερτ Σβέμπελ, δόκτωρ ψυχολογίας, έχει εργαστεί για περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια στην πρόληψη και θεραπεία προβλημάτων με αλκοόλ, καπνό και άλλες ναρκωτικές ουσίες.
Η εμπειρία του περιλαμβάνει την ανάπτυξη προγραμμάτων σε σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, ιδιωτική θεραπεία, με νέους και με οικογένειες και παρουσίαση διαλέξεων και εγχειριδίων σε επαγγελματικό κοινοτικό κοινό.
Μετά το διδακτορικό του στην κλινική ψυχολογία από το πανεπιστήμιο στο Μπάρκλεϊ, μετέβη στο Τάσκον της Αριζόνας, όπου ζει με τη γυναίκα του και τους δύο γιους του. Επί τρία χρόνια διηύθυνε το μεγαλύτερο πρόγραμμα πρόληψης στην Αριζόνα και επί πέντε χρόνια υπηρέτησε ως κλινικό διευθυντής σε θεραπείες κατά των ναρκωτικών και σε πολλές άλλες υπηρεσίες.
Έγραψε το "Εφτά προκλήσεις" και τα εννέα "Seven challenges workbooks". Έχει σημειώσει ακόμη, ενεργή δράση στα μέσα ενημέρωσης.

Subtitle: 
Βοηθήστε τα παιδιά σας να πάρουν τις σωστές αποφάσεις γύρω από τη χρήση του αλκοόλ, του καπνού και άλλων ναρκωτικών ουσιών
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-279-436-4
Book pages: 
411
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο