Product

Να με περιμένεις

Product

Να με προσέχεις

Να με περιμένεις

Κωδικός:
148182
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Κίνα, 1929. Η Λίντια Ιβάνοβα πάντα πίστευε ότι τον πατέρα της τον είχαν σκοτώσει οι Μπολσεβίκοι. Όταν μαθαίνει ότι ζει εξόριστος στη Σιβηρία, τ' αφήνει όλα πίσω της, ακόμα και τον Κινέζο αγαπημένο της, τον Τσανγκ Αν Λο.

Με τον ετεροθαλή αδελφό της Αλεξέι ξεκινάει μια πολύ επικίνδυνη αποστολή στη Ρωσία. Κι όταν ο Αλεξέι εξαφανίζεται, μένει απροστάτευτη κι απένταρη στη χώρα.
Όμως ο Τσανγκ Αν Λο δεν την ξεχνάει, θα τη βρει και μαζί θ' ανακαλύψουν την αλήθεια για την οικογένειά της.

20,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κίνα, 1929. Η Λίντια Ιβάνοβα πάντα πίστευε ότι τον πατέρα της τον είχαν σκοτώσει οι Μπολσεβίκοι. Όταν μαθαίνει ότι ζει εξόριστος στη Σιβηρία, τ' αφήνει όλα πίσω της, ακόμα και τον Κινέζο αγαπημένο της, τον Τσανγκ Αν Λο. Με τον ετεροθαλή αδελφό της Αλεξέι ξεκινάει μια πολύ επικίνδυνη αποστολή στη Ρωσία. Κι όταν ο Αλεξέι εξαφανίζεται, μένει απροστάτευτη κι απένταρη στη χώρα. Όμως ο Τσανγκ Αν Λο δεν την ξεχνάει, θα τη βρει και μαζί θ' ανακαλύψουν την αλήθεια για την οικογένειά της. Σ' αυτό το γοητευτικό βιβλίο παρακολουθούμε τη συνέχεια της πορείας των πρωταγωνιστών του μυθιστορήματος "Η Ρωσίδα παλλακίδα".
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-410-576-0
Book pages: 
610
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κέιτ Φέρνιβαλ γεννήθηκε στην Ουαλία και τώρα ζει με το σύζυγό της πλάι στη θάλασσα, στην όμορφη κομητεία του Ντέβον. Έχει εργαστεί στον εκδοτικό χώρο και στην τηλεοπτική διαφήμιση. Η αγάπη της για οτιδήποτε ρωσικό πηγάζει από την ιστορία της οικογένειάς της στην προεπαναστατική Αγία Πετρούπολη.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-410-576-0
Book pages: 
610
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο