Product

Νηπιαγωγείο, γλώσσα σχέδια εργασίας

Product

Νηπιαγωγείον η Ελλάς

Νηπιαγωγείο. Ευέλικτη ζώνη. Σχέδια εργασίας

Κωδικός:
115639
Manufacturer: 
Description: 

Από το σχολικό έτος 2003-2004 άρχισε να υλοποιείται πιλοτικά και στο νομό Καρδίτσας η καινοτομία "Ευέλικτη ζώνη" με τη συμμετοχή εννιά νηπιαγωγείων.
Δώδεκα νηπιαγωγοί "φάροι" του νομού πρωτοστάτησαν σ' αυτή την προσπάθεια με μεράκι κι ενδιαφέρον. Διέθεσαν το χρόνο τους για χάρη της γνώσης.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Από το σχολικό έτος 2003-2004 άρχισε να υλοποιείται πιλοτικά και στο νομό Καρδίτσας η καινοτομία "Ευέλικτη ζώνη" με τη συμμετοχή εννιά νηπιαγωγείων. Δώδεκα νηπιαγωγοί "φάροι" του νομού πρωτοστάτησαν σ' αυτή την προσπάθεια με μεράκι κι ενδιαφέρον. Διέθεσαν το χρόνο τους για χάρη της γνώσης. Το βιβλίο περιέχει εφαρμοσμένες δραστηριότητες μέσα από σχέδια εργασίας έτσι όπως αυτές πραγματοποιήθηκαν στις τάξεις των νηπιαγωγείων μας. Δημιουργικότητα, φαντασία, αυτενέργεια, συλλογικότητα, διδακτική αλληλεπίδραση χώρου, υλικών σχολείου, παιδιών και κοινωνίας είναι σημαντικές αναζητήσεις και βασικές διδακτικές ενέργειες του προγράμματος. Κάθε νηπιαγωγείο έβαλε τη δική σου σφραγίδα στη μοναδικότητα του προγράμματός το γιατί όχι μόνον οι συμμετέχοντες ήταν διαφορετικοί αλλά και η εξακτίνωση των θεμάτων προσεγγίστηκε με τρόπους διαφορετικούς. Ας είναι αυτά μια αρχή... μια αφορμή... μια ενθάρρυνση ...για μελλοντικούς πειραματισμούς και δημιουργίες, κι ας φέρουν τη χαρά της προσφοράς στο χώρο της εκπαίδευση που απορρέει από την αέναη ιχνηλασία της γνώσης. Το εγχειρίδιο με τον τίτλο "Νηπιαγωγείο-Ευέλικτη ζώνη-Σχέδια εργασίας" της Κατερίνας Παπανικολοπούλου και των συνεργατών της είναι αποτέλεσμα μιας ευγενικής και σοβαρής προσπάθειας που αποβλέπει στο να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς της προσχολικής αγωγής να ενημερωθούν πάνω στο πρόγραμμα της ευέλικτης ζώνης. Επιπλέον, αποβλέπει στο να αποκτήσουν τις κατάλληλες ικανότητες και δεξιότητες εφαρμογής της στα νηπιαγωγεία μέσα από τη χρήση των διάφορων σχεδίων που αναπτύσσονται στο παρόν εγχειρίδιο. Απόστολος Ευθυμίου
Subtitle: 
Εφαρμοσμένες δραστηριότητες μέσα από σχέδια εργασίας
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8201-06-3
Book pages: 
23
Book Dimensions: 
33χ24
Publication Place: 
Τρίκαλα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Εφαρμοσμένες δραστηριότητες μέσα από σχέδια εργασίας
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8201-06-3
Book pages: 
23
Book Dimensions: 
33χ24
Publication Place: 
Τρίκαλα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο