Product

Νηπιαγωγός, ένα όχι συνηθισμένο επάγγελμα

Product

Νηπιακός αυτισμός

Νηπιακή και παιδική σεξουαλικότητα

Κωδικός:
109648
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Σήμερα θα ήταν αφελές να σκεφτούμε ότι η συζήτηση για την σεξουαλικότητα των παιδιών θα μπορούσε να αποφευχθεί. Η τηλεόραση, οι ταινίες, η διαφήμιση, τα περιοδικά και το διαδίκτυο παρουσιάζουν με τον πιο περιγραφικό και ξεκάθαρο τρόπο όλες τις παραλλαγές πάνω στο θέμα, και είναι σχεδόν αδύνατο να μην εκτεθούν τα παιδιά σε εικόνες, υποδείξεις και πληροφορίες που εξάπτουν την περιέργειά τους.

13,95 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σήμερα θα ήταν αφελές να σκεφτούμε ότι η συζήτηση για την σεξουαλικότητα των παιδιών θα μπορούσε να αποφευχθεί. Η τηλεόραση, οι ταινίες, η διαφήμιση, τα περιοδικά και το διαδίκτυο παρουσιάζουν με τον πιο περιγραφικό και ξεκάθαρο τρόπο όλες τις παραλλαγές πάνω στο θέμα, και είναι σχεδόν αδύνατο να μην εκτεθούν τα παιδιά σε εικόνες, υποδείξεις και πληροφορίες που εξάπτουν την περιέργειά τους. Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι η παιδική σεξουαλικότητα δεν πρέπει να συγχέεται με την γενετήσια ορμή. Τι εννοούμε λοιπόν όταν μιλάμε για σεξουαλικότητα αναφερόμενοι στα παιδιά; Τι σχέση έχει η χαρούμενη και συγκεχυμένη αναζήτηση της απόλαυσης, μέσα από τα χάδια, το πιπίλισμα, την όσφρηση, με την απόλαυση των αισθήσεων όπως την εννοούν οι ενήλικες; Αυτό το βιβλίο δείχνει το δρόμο για να κατευθύνουμε τα παιδιά προς μια ολοκληρωμένη και γαλήνια σεξουαλικότητα που θα λαμβάνει υπόψη της το γεγονός ότι η σεξουαλικότητα έχει τις ρίζες της στα συναισθήματα και στις συγκινήσεις...
Subtitle: 
Όλα όσα αναρωτιόμαστε
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-34-0
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Νέσια Λανιάντο είναι δημοσιογράφος, σπούδασε φιλοσοφία και ψυχολογία και έχει ειδίκευση στην ιστορία της γαστρονομίας. Διετέλεσε διευθύντρια των περιοδικών "Donna e Mamma" και "Insieme", καθώς και αρχισυντάκτρια του περιοδικού "Nuova Cucina".

Subtitle: 
Όλα όσα αναρωτιόμαστε
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-34-0
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο