Product

Νιάρχος ο στόλαρχος

Product

Νιάτα χωρίς θεό

Νιάτα διαρκείας

Κωδικός:
89349
Manufacturer: 
Description: 

Οι τελευταίες έρευνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές! Με απλές μικροαλλαγές στην καθημερινή μας πρακτική μπορούμε να πετύχουμε και τη μακροζωία και την παράταση της νεότητας!
Γνωρίζατε αλήθεια πως "πίνοντας 1 1/2 λίτρο νερό την ημέρα, μειώνετε τον κίνδυνο της καρδιοπάθειας κατά 60%";
Ότι "τα φιλιά προστατεύουν τα δόντια από την τερηδόνα!";
Πως "η μακαρονάδα με μπόλικη σάλτσα ντομάτα είναι από τα πιο καλύτερα αντιγηραντικά πιάτα!";

15,28 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι τελευταίες έρευνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές! Με απλές μικροαλλαγές στην καθημερινή μας πρακτική μπορούμε να πετύχουμε και τη μακροζωία και την παράταση της νεότητας! Γνωρίζατε αλήθεια πως "πίνοντας 1 1/2 λίτρο νερό την ημέρα, μειώνετε τον κίνδυνο της καρδιοπάθειας κατά 60%"; Ότι "τα φιλιά προστατεύουν τα δόντια από την τερηδόνα!"; Πως "η μακαρονάδα με μπόλικη σάλτσα ντομάτα είναι από τα πιο καλύτερα αντιγηραντικά πιάτα!"; Ότι "20 λεπτά περπάτημα την ημέρα και ένας καλός ύπνος το βράδυ μας προστατεύουν απ' τη νόσο Αλτσχάιμερ!"; Πως "από τους ανθρώπους που παραλείπουν το πρωινό τους οι μισοί θα γίνουν παχύσαρκοι, από τους οποίους επίσης οι μισοί θα εμφανίσουν και καρδιοπάθειες!"; Αυτά και άλλα πολλά εντυπωσιακά συμπεράσματα θα βρείτε στο "Νιάτα διαρκείας", όλα αποτελέσματα διεθνών ερευνών, οι οποίες για πρώτη φορά στην παγκόσμια βιβλιογραφία δημοσιεύονται, αναλύονται και παρουσιάζονται συγκεντρωμένες σε ένα έντυπο. [...]
Subtitle: 
Τα 15 μυστικά της παντοτινής νεότητας
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7952-34-0
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
19χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πέρασε με υποτροφία στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης. Πήρε το μάστερ της στο Ποινικό Δίκαιο με άριστα. Στις μεταπτυχιακές της σπουδές φοίτησε για δύο χρόνια στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Από το 1978 εργάζεται στο χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας (ραδιόφωνο και τηλεόραση). Για 9 χρόνια υπήρξε η στενή συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του Antenna, επιλέγοντας και παρουσιάζοντας καθημερινά τα θέματα από τη Θεσσαλονίκη.
Από το 2000 ασχολείται με την αρχισυνταξία και παρουσίαση επιτυχημένων τηλεοπτικών εκπομπών με ιατρικό περιεχόμενο και θέματα υγιεινής, διατροφής και ευζωίας. Γράφει σε περιοδικά Θεσσαλονίκης και Αθήνας. Έχει διδάξει δημοσιογραφία στη σχολή του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Subtitle: 
Τα 15 μυστικά της παντοτινής νεότητας
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7952-34-0
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
19χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο