Product

Νικήστε την αϋπνία

Product

Νικήστε την κατάθλιψη

Νικήστε την εξάρτηση από το φαγητό

Κωδικός:
81527
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

[...] Το βιβλίο απευθύνεται σε όσους έχουν εξάρτηση από το φαγητό. Γι' αυτούς τους ανθρώπους η υποτροπή είναι ένας κίνδυνος που καιροφυλακτεί και ξεκινά από το μυαλό, πριν ακόμα απλώσουν το χέρι στο κουλουράκι ή σε άλλη διατροφική παγίδα.
Θα βρείτε εδώ τον ορισμό της εξάρτησης από το φαγητό, τα τρόφιμα που την προκαλούν καθώς και τις συνέπειες αυτής της εξάρτησης.
Το μυστικό είναι ένα διατροφικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να συνηθίσετε στην κατανάλωση υγιεινών τροφών για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αυτό σας προτείνει η συγγραφέας.

13,95 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Το βιβλίο απευθύνεται σε όσους έχουν εξάρτηση από το φαγητό. Γι' αυτούς τους ανθρώπους η υποτροπή είναι ένας κίνδυνος που καιροφυλακτεί και ξεκινά από το μυαλό, πριν ακόμα απλώσουν το χέρι στο κουλουράκι ή σε άλλη διατροφική παγίδα. Θα βρείτε εδώ τον ορισμό της εξάρτησης από το φαγητό, τα τρόφιμα που την προκαλούν καθώς και τις συνέπειες αυτής της εξάρτησης. Το μυστικό είναι ένα διατροφικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να συνηθίσετε στην κατανάλωση υγιεινών τροφών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό σας προτείνει η συγγραφέας. "Για μερικούς ανθρώπους, ορισμένες τροφές μπορεί να είναι τόσο εθιστικές όσο και το οινόπνευμα. Τα επεξεργασμένα άμυλα, σε οποιαδήποτε μορφή, καθώς και η γλυκόζη ή η ζάχαρη, μπορεί να τους κάνουν ευερέθιστους, αγχώδεις και να τους οδηγήσουν ακόμη και στην κατάθλιψη. Η τρομερή αλήθεια είναι ότι αυτές οι τροφές μπορούν να προκαλέσουν εξάρτηση και στη συνέχεια έναν διατροφικό φαύλο κύκλο. Αυτό το βιβλίο γράφτηκε για να βοηθήσει στην κατανόηση και στην επίλυση του προβλήματος της εξάρτησης από το φαγητό".
Subtitle: 
Το σώμα ξέρει
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-218-333-0
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κέι Σέπαρντ έχει η ίδια ακολουθήσει ένα πρόγραμμα απεξάρτησης από το φαγητό. Είναι διπλωματούχος σύμβουλος ψυχικής υγείας και ειδική σε θέματα τροφικών διαταραχών. Η διεθνής φήμη της οφείλεται στον σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων για την αποφυγή της περιοδικής επανεμφάνισης του φαινομένου της εξάρτησης, που είναι από τα σημαντικότερα προβλήματα των παχύσαρκων ανθρώπων.

Subtitle: 
Το σώμα ξέρει
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-218-333-0
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο