Product

Νικήτας Δέλτα

Product

Νικητές κάθε μέρα

Νικητές

Κωδικός:
84934
Manufacturer: 
Description: 

Ένδοξοι νικητές είναι εκείνοι που προέρχονται από το σπέρμα του Βασιλιά (Γέν. 3:15) και μπήκαν σε μια σχέση διαθήκης των πιστών (Γέν. 17:6, Β' Σαμ. 7:16, Ματθ. 1:1, Α' Πέτ. 2:9). Είναι εκείνοι που αισθάνθηκαν και ανταποκρίθηκαν στην υψηλή αποστολή να περπατήσουν αντάξια της βασιλείας και της δόξας Του (Α' Θεσ. 2:12).

4,04 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένδοξοι νικητές είναι εκείνοι που προέρχονται από το σπέρμα του Βασιλιά (Γέν. 3:15) και μπήκαν σε μια σχέση διαθήκης των πιστών (Γέν. 17:6, Β' Σαμ. 7:16, Ματθ. 1:1, Α' Πέτ. 2:9). Είναι εκείνοι που αισθάνθηκαν και ανταποκρίθηκαν στην υψηλή αποστολή να περπατήσουν αντάξια της βασιλείας και της δόξας Του (Α' Θεσ. 2:12). Γνωρίζοντας κατά βάθος ότι μορφώνεται μέσα τους η ικανότητα ν' ατενίζουν στα αιώνια, μπορούν να πουν μαζί με τον απ. Παύλο: "Βασιλιά Αγρίππα, δεν αρνήθηκα να υποταχθώ στην ουράνια οπτασία" (Πράξ. 26:19, στο κείμενο: "ουκ εγενόμην απειθής τη ουρανίω οπτασία"). [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-510-076-2
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γεώργιοs Γυφτάκns γεννήθηκε στις ΗΠΑ. Ο πατέραs του ήταν Έλλnναs μετανάστns από τη Μερόπη τnς Mεσσnνίαs και n μητέρα του Γερμανίδα.
Σπούδασε στο περίφημο Πανεπιστήμιο τnς Nότιαs Καλιφόρνιαs. Είχε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον επιχειρηματικό κόσμο. Τελικά ο Θεόs τον έσωσε και τον κάλεσε να αφιερώσει όλη τη ζωή του στο έργο Του. Ειναι δυναμικόs ιεροκήρυκας, βαθύs δάσκαλοs τnς Βίβλου και άνθρωποs προσευχήs.
Είναι περιζήτητος ομιλητήs σε διάφορεs χώρεs του κόσμου, μεταξύ των οποίων και n χώρα μας, σε εκκλησίες, βιβλικά και ιεραποστολικά συνέδρια και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπου διακηρύττει τον ανεξιχνίαστο πλούτο του Χριστού. Πιστόs εργάτns του Κυρίου, ακολουθεί την προτροπή του απ. Παύλου: Κήρυξε το Λόγο!
Είναι παντρεμένοs και έχει δυο γιους, που και οι δυο τους είναι δραστήρια στελέχη στο έργο του Θεού.
Μένει τώρα στο Φούλερτον τnς Kαλιφόρνιαs και είναι έναs από τους υπεύθυνουs μιαs μεγάλnς zωντανής εκκλησίαs, η πλειοψηφία των μελών της οποίαs είναι νεαρά ζευγάρια.
Το πρώτο βιβλίο του που μεταφράστηκε στα ελληνικά έχει τίτλο "Υπηρέτες" και απευθύνεται ιδιαίτερα σε όσουs εργάζονται σε κάποιο τομέα του έργου του Θεού. Είναι όμως κατάλληλο και για κάθε πιστό χριστιανό, που θέλει πραγματικά να είναι πραγματικός υπηρέτης του Χριστού.
Έχει γράψει πολλά βιβλία στα αγγλικά. Στα ελληνικά έχουν μεταφραστεί ακόμη τα "Ηλίας ο Πρόδρομος" και "Η πίστη είναι νίκη".
Αρχικά το βιβλίο αυτό δημοσιεύτηκε σε συνέχειες στη θρησκευτική εφημερίδα "Οι νικητές". Ο συγγραφέας αφιερώνει την αγγλική έκδοση του βιβλίου στην εφημερίδα "Οι νικητές" και στο συντάκτη της.
Ο συγγραφέαs, που έχει ιδιαίτερη αγάπη και βάρος για την Ελλάδα, αφιερώνει κι αυτό το βιβλίο σ' όλους τους Έλλnνεs που αγαπούν το Χριστό και επιθυμούν να είναι νικητές.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-510-076-2
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο