Product

Νταχάου, Έλληνες κρατούμενοι και ο Νίκος Ζαχαριάδης

Product

Ντε Γκωλ και Καραμανλής

Ντάχσχουντ

Κωδικός:
144156
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ευρηματικός, πολυτάλαντος, παιχνιδιάρης, ευκίνητος και πάντα σε εγρήγορση. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Ντάχσχουντ - γνωστού στο ευρύ κοινό και ως "λουκάνικο" λόγω της ιδιότυπης εμφάνισής του- που το καθιστούν έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό κυνηγό, έναν πιστό φίλο, μια μοναδική συντροφιά για όλη την οικογένεια...

Η ιστορία και η καταγωγή, η φροντίδα και η περιποίηση, η εκπαίδευση και η διασφάλιση της καλής υγείας της αξιαγάπητης φυλής των Ντάχσχουντ παρουσιάζονται λεπτομερώς στο παρόν βιβλίο.

14,21 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ευρηματικός, πολυτάλαντος, παιχνιδιάρης, ευκίνητος και πάντα σε εγρήγορση. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Ντάχσχουντ - γνωστού στο ευρύ κοινό και ως "λουκάνικο" λόγω της ιδιότυπης εμφάνισής του- που το καθιστούν έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό κυνηγό, έναν πιστό φίλο, μια μοναδική συντροφιά για όλη την οικογένεια... Η ιστορία και η καταγωγή, η φροντίδα και η περιποίηση, η εκπαίδευση και η διασφάλιση της καλής υγείας της αξιαγάπητης φυλής των Ντάχσχουντ παρουσιάζονται λεπτομερώς στο παρόν βιβλίο.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8273-47-1
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Ann Gordon ασχολείται με την εκτροφή Ντάχσχουντ και τη συμμετοχή τους σε επιδείξεις σκύλων για περισσότερα από 45 χρόνια. Έχει διατελέσει μέλος και στέλεχος της Αμερικανικής Λέσχης Ντάχσχουντ, και είναι αρθρογράφος της στήλης Ντάχσχουντ στην AKC Gazette.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8273-47-1
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο