Product

Ντροπή

Product

Ντροπή - Τόλμη

Ντροπή

Κωδικός:
134761
Description: 

Eίναι ένα μυθιστόρημα για την οικειότητα, για τις επιθυμίες και τους φόβους που δεν ομολογούμε ούτε και στα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα, για τα μυστικά που μας προστατεύουν ώστε να μη μας πληγώσουν οι άλλοι. Οι ήρωές του είναι ένας ετοιμοθάνατος άντρας, μια γυναίκα που λαβαίνει ανώνυμα πορνογραφικά γράμματα, ένα αγόρι που βλέπει παντού πτώματα, ένας γάτος που θέλει σεξ - τέτοιου είδους περίεργοι ήρωες. Όπως σε πολλές οικογένειες, όλα αυτά τα πρόσωπα ζουν μαζί και είναι όλα μόνα. Καμιά φορά μου φαίνεται μια πολύ λυπητερή και σκοτεινή ιστορία, άλλοτε πάλι πιστεύω ότι είναι μια κωμωδία.

9,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Eίναι ένα μυθιστόρημα για την οικειότητα, για τις επιθυμίες και τους φόβους που δεν ομολογούμε ούτε και στα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα, για τα μυστικά που μας προστατεύουν ώστε να μη μας πληγώσουν οι άλλοι. Οι ήρωές του είναι ένας ετοιμοθάνατος άντρας, μια γυναίκα που λαβαίνει ανώνυμα πορνογραφικά γράμματα, ένα αγόρι που βλέπει παντού πτώματα, ένας γάτος που θέλει σεξ - τέτοιου είδους περίεργοι ήρωες. Όπως σε πολλές οικογένειες, όλα αυτά τα πρόσωπα ζουν μαζί και είναι όλα μόνα. Καμιά φορά μου φαίνεται μια πολύ λυπητερή και σκοτεινή ιστορία, άλλοτε πάλι πιστεύω ότι είναι μια κωμωδία. Έτσι είναι οι οικογένειες και τα συναισθήματα - που δεν συμπίπτουν ποτέ. Σαντιάγκο Ρονκαλιόλο Tο δεύτερο μετά τον "Kόκκινο Aπρίλη" μυθιστόρημα του Σαντιάγο Pονκαλιόλο που ξάφνιασε ευχάριστα όλη τη Λατινική Aμερική.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-03-4758-1
Book pages: 
171
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Σαντιάγο Ρονκαλιόλο (Λίμα, 1975) είναι ο νεότερος συγγραφέας που τιμήθηκε ποτέ με το βραβείο "Αλφαγκουάρα". Το προηγούμενο μυθιστόρημά του, "Pudor" ("Αιδώς"), απέσπασε θετικά σχόλια από κριτικούς και κοινό σε ολόκληρο τον ισπανόφωνο κόσμο, μεταφράστηκε σε διάφορες γλώσσες και πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Σεναριογράφος, δραματουργός, συγγραφέας παιδικών βιβλίων, μεταφραστής, shadow writer και δημοσιογράφος, συνεργάζεται αυτή την εποχή με διάφορα έντυπα της Λατινικής Αμερικής και με την εφημερίδα "Ελ Παΐς" στην Ισπανία, και επίσης γράφει καθημερινά στο blog www.elboomeran.com.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-03-4758-1
Book pages: 
171
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο