Product

Ο Ζαχαράκης

Product

Ο Ζαχαρίας και ο διαβήτης του

Ο Ζαχαρίας και η σπιτική μπεσαμέλ

Κωδικός:
152591
Description: 

Η "Σπιτική Μπεσαμέλ", το γκουρμέ εστιατόριο της Πασταφλόρινας, κινδυνεύει με λουκέτο! Οι ιδιοκτήτες του, οι ξακουστοί σεφ Μπεσαμέλ, έχουν δηλητηριαστεί, και ο μόνος που μπορεί να αναλάβει τη διεύθυνση του εστιατορίου είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας, ο Ζαχαρίας.

Ο Ζαχαρίας όμως, εκτός του ότι δεν έχει ιδέα από μαγειρική, αρνείται να μαγειρέψει τα τρόφιμα της κουζίνας γιατί είναι... φίλοι του!

9,13 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η "Σπιτική Μπεσαμέλ", το γκουρμέ εστιατόριο της Πασταφλόρινας, κινδυνεύει με λουκέτο! Οι ιδιοκτήτες του, οι ξακουστοί σεφ Μπεσαμέλ, έχουν δηλητηριαστεί, και ο μόνος που μπορεί να αναλάβει τη διεύθυνση του εστιατορίου είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας, ο Ζαχαρίας. Ο Ζαχαρίας όμως, εκτός του ότι δεν έχει ιδέα από μαγειρική, αρνείται να μαγειρέψει τα τρόφιμα της κουζίνας γιατί είναι... φίλοι του! Ο αδίστακτος Τσιζμπεργκερίδης έχει λόγο να στρίβει χαιρέκακα το λιγδιασμένο του μουστάκι; Τι γνώμη έχουν για όσα συμβαίνουν τα οξύθυμα αυγά, τα ερωτοχτυπημένα μακαρόνια με τον ζουμερό κιμά, το σοφό βλίτο και τα υπόλοιπα τρόφιμα της κουζίνας; Τελικώς, μπορεί να σωθεί ένα εστιατόριο με συνταγές που ως μοναδικά συστατικά έχουν την καλοσύνη, τη φιλία και τη συγχώρεση;
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-04-3687-8
Book pages: 
167
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-04-3687-8
Book pages: 
167
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο