Product

Ο μεσαίωνας

Product

Ο Μεσαίωνας

Ο Μεσαίωνας

Κωδικός:
97215
Αuthor: 
Description: 

Τι θα έλεγες για μια επίσκεψη σε ένα μεσαιωνικό κάστρο ή έναν καθεδρικό ναό; Αν θέλεις, μπορείς να περπατήσεις σε μια πόλη και να επισκεφτείς την αγορά, τα πυργόσπιτα και το Δημαρχείο, ή να ρίξεις μια ματιά σε ένα μοναστήρι! Όλα αυτά χάρη στις εικόνες που ανοίγονται μπροστά στα μάτια σου και σε μεταφέρουν σε άλλες εποχές...
Ένας νέος τρόπος για να διασκεδάσεις με ιστορίες γεμάτες φαντασία, παιχνίδια για να παίξεις με τους φίλους σου, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για να πλουτίσεις τις γνώσεις σου.

2,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι θα έλεγες για μια επίσκεψη σε ένα μεσαιωνικό κάστρο ή έναν καθεδρικό ναό; Αν θέλεις, μπορείς να περπατήσεις σε μια πόλη και να επισκεφτείς την αγορά, τα πυργόσπιτα και το Δημαρχείο, ή να ρίξεις μια ματιά σε ένα μοναστήρι! Όλα αυτά χάρη στις εικόνες που ανοίγονται μπροστά στα μάτια σου και σε μεταφέρουν σε άλλες εποχές... Ένας νέος τρόπος για να διασκεδάσεις με ιστορίες γεμάτες φαντασία, παιχνίδια για να παίξεις με τους φίλους σου, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για να πλουτίσεις τις γνώσεις σου.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-16-1344-7
Book pages: 
29
Book Dimensions: 
29χ26
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-16-1344-7
Book pages: 
29
Book Dimensions: 
29χ26
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο