Product

Ο Μπιμπί στα προνήπια

Product

Ο Μπιμπίκος

Ο Μπιμπί στον παιδικό σταθμό

Κωδικός:
133785
Manufacturer: 
Description: 

Μια σύγχρονη μέθοδος που βασίζεται στο νέο αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου παιδείας.

Με μια σειρά από απλές και κατανοητές ασκήσεις και με τη βοήθεια της πλούσιας εικονογράφησης, ο ήρωας του βιβλίου, ο σκίουρος Μπιμπί, φιλοδοξεί να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες μάθησης των παιδιών αυτής της ηλικίας.

Τα παιδιά ξεκινούν μαθαίνοντας τα χρώματα, τα σχήματα, ενώ με ειδικές προγραφικές ασκήσεις ανακαλύπτουν και δοκιμάζουν τις γραφικές τους ικανότητες.

11,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια σύγχρονη μέθοδος που βασίζεται στο νέο αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου παιδείας. Με μια σειρά από απλές και κατανοητές ασκήσεις και με τη βοήθεια της πλούσιας εικονογράφησης, ο ήρωας του βιβλίου, ο σκίουρος Μπιμπί, φιλοδοξεί να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες μάθησης των παιδιών αυτής της ηλικίας. Τα παιδιά ξεκινούν μαθαίνοντας τα χρώματα, τα σχήματα, ενώ με ειδικές προγραφικές ασκήσεις ανακαλύπτουν και δοκιμάζουν τις γραφικές τους ικανότητες. Ταυτόχρονα τα παιδιά μαθαίνουν έννοιες που αφορούν στον τόπο και το χρόνο, ασκούνται στο να παρατηρούν, να συγκρίνουν, να αναπτύσσουν νοητικές δεξιότητες, όπως η ταξινόμηση, η σειροθέτηση, η αντιστοίχηση αντικειμένων ώστε να οδηγηθούν με τρόπο απλό και ευχάριστο στη γνωριμία με τους αριθμούς από το 1 έως το 10. Οι πληροφορίες που παρέχονται για διάφορες εκπαιδευτικές ενότητες (ανακύκλωση, οικογένεια, αποταμίευση, σώμα, εποχές, μέσα μαζικής μεταφοράς, κ.ά.) δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία όχι μόνο να κατακτήσουν γνώση και να εξελιχθούν νοητικά, αλλά και να προετοιμαστούν για το Προνήπιο και το Νηπιαγωγείο.
Subtitle: 
Δραστηριότητες για παιδιά 3-4 ετών
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6638-83-9
Book pages: 
85
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Λύκειο του Παλαιού Ψυχικού και σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κούκλας και Κουκλοθεάτρου με τη Σοφία Ντινιακού. Από το 1997 μέχρι σήμερα υπηρετεί την ιδιωτική εκπαίδευση, καθώς εργάζεται στην Ελληνογαλλική Σχολή "Άγιος Παύλος" Αθηνών. Μεγάλη της αγάπη, εκτός από το να ζει και να μαθαίνει από τους μαθητές της, είναι η μελέτη και η συγγραφή θεατρικών κειμένων για μαθητικές παραστάσεις, πολλές από τις οποίες έχουν παρουσιαστεί σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας και στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Subtitle: 
Δραστηριότητες για παιδιά 3-4 ετών
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6638-83-9
Book pages: 
85
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο