Product

Ο Ξεφτέρης

Product

Ο Ξεφτέρης και η γραμματική

Ο Ξεφτέρης και η γραμματική

Κωδικός:
66782
Manufacturer: 
Description: 

«Ο Ξεφτέρης έχει μόλις επιστρέψει από τη Χώρα των Γραμμάτων. Είναι πολύ χαρούμενος γιατί έφερε μαζί του όλα τα γράμματα της αλφαβήτας. Τώρα, μπορεί επιτέλους να γράψει ένα όμορφο παραμύθι για να στολίσει τις σελίδες του!
Ενθουσιασμένος, στρώνεται αμέσως στη δουλειά. Όμως, όσο περνάει η ώρα διαπιστώνει ότι δεν είναι και τόσο εύκολο. Πώς θα γίνουν παραμύθι τα 24 γράμματα; "Θα πάω στη νονά μου τη Γραμματική να με βοηθήσει", σκέφτεται και ξεκινάει αμέσως...»

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

«Ο Ξεφτέρης έχει μόλις επιστρέψει από τη Χώρα των Γραμμάτων. Είναι πολύ χαρούμενος γιατί έφερε μαζί του όλα τα γράμματα της αλφαβήτας. Τώρα, μπορεί επιτέλους να γράψει ένα όμορφο παραμύθι για να στολίσει τις σελίδες του! Ενθουσιασμένος, στρώνεται αμέσως στη δουλειά. Όμως, όσο περνάει η ώρα διαπιστώνει ότι δεν είναι και τόσο εύκολο. Πώς θα γίνουν παραμύθι τα 24 γράμματα; "Θα πάω στη νονά μου τη Γραμματική να με βοηθήσει", σκέφτεται και ξεκινάει αμέσως...» Αυτή τη φορά, ο Ξεφτέρης ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι προσπαθώντας να συγκεντρώσει τα τέσσερα μαγικά αντικείμενα που χρειάζονται για να γράψει ένα παραμύθι: το μαγικό σκουφάκι της έμπνευσης, ένα φτερό απ' το σοφό παγόνι, λίγο μελάνι από το χταπόδι του ναυαγισμένου πλοίου και έναν πάπυρο από τις όχθες της Χρυσής Λίμνης. Χαρακτηριστικά: -Καλοσχεδιασμένα και ελκυστικά κινούμενα γραφικά. -Ανθρώπινη ομιλία υψηλής ποιότητας. -Πληθώρα ηχητικών εφέ και μουσικών θεμάτων. -17 εκπαιδευτικά και διασκεδαστικά παιχνίδια. «Ο Ξεφτέρης και η Γραμματική», είναι ένα interactive multimedia εκπαιδευτικό παιχνίδι που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 8 ετών και βοηθά στην εξοικείωση με θέματα της νεοελληνικής γραμματικής. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους παρουσίασης καλύπτει με τρόπο πρωτότυπο, διασκεδαστικό αλλά και συμβατό με το σχολικό αναλυτικό πρόγραμμα, τις παρακάτω ενότητες: -Μικρά - Κεφαλαία -Κύρια Ονόματα -Τονισμός -Σημεία στίξης -Ορθογραφία -Συλλαβισμός -Δίψηφα Φωνήεντα -Δίψηφα Σύμφωνα -Συνδυασμοί -Γένη -Άρθρα -Καταλήξεις -Ρήματα -Ενικός - Πληθυντικός -Επίθετα -Αντίθετα -Σύνταξη προτάσεων
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-85762-3-7
Book Dimensions: 
26χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-85762-3-7
Book Dimensions: 
26χ19
Publication Place: 
Αθήνα