Product

Ο άνθρωπος της επιθυμίας

Product

Ο άνθρωπος της καρδιάς

Ο άνθρωπος της εταιρείας

Κωδικός:
113910
Αuthor: 
Description: 

Όλοι μιλούσαν με καλά λόγια για τον Νικ Κονόβερ. Ήταν το φτωχόπαιδο που πέτυχε στη ζωή του κι έφτασε να γίνει διευθυντής μιας μεγάλης εταιρείας που έδινε ζωή στην πόλη.

Είχε το θαυμασμό και την εκτίμηση όλων. Ώσπου άρχισαν οι απολύσεις...

7,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Όλοι μιλούσαν με καλά λόγια για τον Νικ Κονόβερ. Ήταν το φτωχόπαιδο που πέτυχε στη ζωή του κι έφτασε να γίνει διευθυντής μιας μεγάλης εταιρείας που έδινε ζωή στην πόλη. Είχε το θαυμασμό και την εκτίμηση όλων. Ώσπου άρχισαν οι απολύσεις... Τώρα ο Νικ δέχεται απανωτές ανώνυμες απειλές. Κι όταν ένας άγνωστος μπαίνει στο σπίτι του, αρχίζει να φοβάται πραγματικά για τον εαυτό του και τα δυο παιδιά του, που μεγαλώνει μόνος μετά το θάνατο της γυναίκας του. Τρομοκρατημένος, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του -και διαπράττει ένα ολέθριο σφάλμα που μπορεί να εκτροχιάσει ολόκληρη τη ζωή του... Την ίδια στιγμή, στη δουλειά του, ανακαλύπτει μια συνωμοσία εναντίον του, στην οποία εμπλέκονται κάποιοι από τους πιο δικούς του ανθρώπους. Δεν ξέρει πια αν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν -ακόμα και την όμορφη, αινιγματική καινούρια γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του. Και στο μεταξύ, οι κινήσεις του παρακολουθούνται από την ντετέκτιβ του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Όντρι Ράιμς, μια αμείλικτη αστυνομικό με πολύ συγκεκριμένες απόψεις περί ηθικής -και κάποιους πολύ προσωπικούς λόγους να κυνηγήσει τον Νικ Κονόβερ... Όλα δείχνουν πως ο Νικ έχει πέσει σε μια καλοστημένη παγίδα. Αλλά οι εχθροί του δεν ξέρουν ακόμη μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει για να υπερασπιστεί ό,τι αγαπά κι ό,τι προσπάθησε τόσο σκληρά για ν' αποκτήσει...
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-450-881-4
Book pages: 
619
Book Dimensions: 
18χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζόσεφ Φάιντερ γεννήθηκε στο Σικάγο το 1958 και πέρασε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στο Αφγανιστάν και τις Φιλιππίνες. Σπούδασε στο κολέγιο Γέιλ, απ' όπου αποφοίτησε summa cum laude, και στο Κέντρο Ρωσικών Ερευνών του Χάρβαρντ, όπου έκανε διαδακτορική διατριβή γαι τη σοβιετική πολιτική. Είναι ειδικός σε θέματα της για τη σοβιετική πολιτική. Είναι ειδικός σε θέματα της CIA και της διεθνούς πολιτικής, αρθρογραφεί στους "New York Times, τη "Wall Street Journal" και την "Washigton Post" και έχει διδάξει στο Χάρβαρντ. Εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο: "Κόκκινος τάπητας: Ο σύνδεσμος μεταξύ του Κρεμλίνου και των πλέον ισχυρών επιχειρηματιών της Αμερικής" , σε ηλικία 24 χρονών. Το πρώτο του μυθιστόρημα: "Η λέσχη της Μόσχας", που εκδόθηκε με εξαιρετικές κριτικές σε τριάντα χώρες, προέβλεπε το πραξικόπημα που σήμανε το τέλος της Σοβιετικής Ένωσης. Στο "Έκτατες δικαοδοσίες", περιέγραψε την εκρηκτική ανακάλυψη ενός διπλού πράκτορα στους κόλπους της CIA, αρκετούς μήνες προτού συμβεί στην πραγματικότητα. Το "Η συνομωσία της σιωπής" έγινε ταινία από την Tristar (ελληνικός τίτλος: "Υψηλά εγκλήματα") σε σκηνοθεσία Καρλ Φράνκλιν. To "Παράνοια" μπήκε αμέσως στις λίστες των μπεστ σέλερ ενώ τα κινηματογραφικά του δικαιώματα έχουν ήδη αγοραστεί από την Paramount Pictures.
O συγγραφέας ζει στην Βοστόνη με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-450-881-4
Book pages: 
619
Book Dimensions: 
18χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο