Product

Ο ήχος των κυμάτων

Product

Ο ήχος των πραγμάτων όταν πέφτουν

Ο ήχος των κυμάτων

Κωδικός:
30201
Description: 

Η υπόθεση του βιβλίου Ο Ήχος των Κυμάτων, μιας ιστορίας παράφορου έρωτα, μιας φλογερής και ρομαντικής αγάπης, διαδραματίζεται με φόντο τη θάλασσα της Μεσογείου, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον Μανουέλ Βιθέντ, έναν από τους αξιολογότερους σύγχρονους συγγραφείς.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η υπόθεση του βιβλίου Ο Ήχος των Κυμάτων, μιας ιστορίας παράφορου έρωτα, μιας φλογερής και ρομαντικής αγάπης, διαδραματίζεται με φόντο τη θάλασσα της Μεσογείου, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον Μανουέλ Βιθέντ, έναν από τους αξιολογότερους σύγχρονους συγγραφείς. Ο βασικός χαρακτήρας του έργου, ο Ουλίσες, που είχε εξαφανιστεί πριν από δέκα χρόνια, βρίσκεται να επιπλέει κοντά στην ακτή ντυμένος γαμπρός. Λίγες ώρες αργότερα, η χήρα του, η Μαρτίνα, εμφανίζεται ντυμένη νύφη να επιπλέει πολύ κοντά εκεί όπου είχε βρεθεί και ο Ουλίσες. Από αυτό το σημείο και μετά ο συγγραφέας γυρίζει το χρόνο πίσω στην ιστορία του, όταν γνωρίστηκε το ζευγάρι, τότε που ο Ουλίσες ήταν ο νεαρός καθηγητής της κλασικής λογοτεχνίας και η Μαρτίνα μια ονειροπόλα σερβιτόρα στην ταβέρνα του πατέρα της. Πρόκειται για μια σύγχρονη ιστορία αγάπης και μυστηρίου, που εκτυλίσσεται στο μαγικό και αισθησιακό κόσμο της Μεσογείου.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-14-0202-0
Book pages: 
298
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μανουέλ Βιθέντ είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος. Γεννήθηκε το 1936 στη Βαλένθια. Το 1999 τιμήθηκε με το Β΄ Βραβείο Μυθιστορήματος Αλφαγουάρα. Από τα έργα του ξεχωρίζουν τα: "Πάσχα και πορτοκάλια" (Αλφαγουάρα, 1966), "Η μπαλάντα του Κάιν" (Βραβείο Ναδάλ), "Απέναντι στον Παράδεισο", "Μη βάζεις το βρόμικα χέρια σου πάνω στον Μότσαρτ" (Βραβείο Γκονθάλεθ Ρουάνο), "Για χάρη της ηδονής", "Αστικά χρονικά", "Από το καφέ Γκιχόν στην Ιθάκη", "Τραμ στη Μαλβαρόσα" (Αλφαγουάρα, 1994), "Ο κήπος της βίλας Βαλέρια" (Αλφαγουάρα, 1996), "Οι καλύτερες αφηγήσεις" (Αλφαγουάρα, 1997) και "Ώρες ειδωλολατρίας" (Αλφαγουάρα, 1998). Είναι τακτικός συνεργάτης της εφημερίδας "Ελ Παΐς".

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-14-0202-0
Book pages: 
298
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο