Product

Ο αποκλεισμός εταίρου ΕΠΕ για σπουδαίο λόγο

Product

Ο αποκρυφισμός και οι έφηβοι

Ο απόκληρος

Κωδικός:
75628
Αuthor: 
Description: 

Κουβανός από την πλευρά της μητέρας του και Αμερικανός από την πλευρά του πατέρα του, ο Έλιοτ Στάιλ, κάτοικος της Αβάνα, το έχει πάρει απόφαση ότι δε θα βελτιωθεί ποτέ η ζωή του. Όταν, όμως, κάποιος μυστηριώδης Αμερικανός επισκέπτης, που ισχυρίζεται ότι είναι φίλος του πατέρα του, του προσφέρει την ευκαιρία να φύγει κρυφά με το γιοτ του από την Κούβα, αρχίζει ξανά να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον. Κι όταν στη συνέχεια σώζεται σαν από θαύμα από την απόπειρα του ξένου να τον δολοφονήσει, βρίσκεται μπλεγμένος με ένα περίεργο, αινιγματικό παρελθόν.

17,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κουβανός από την πλευρά της μητέρας του και Αμερικανός από την πλευρά του πατέρα του, ο Έλιοτ Στάιλ, κάτοικος της Αβάνα, το έχει πάρει απόφαση ότι δε θα βελτιωθεί ποτέ η ζωή του. Όταν, όμως, κάποιος μυστηριώδης Αμερικανός επισκέπτης, που ισχυρίζεται ότι είναι φίλος του πατέρα του, του προσφέρει την ευκαιρία να φύγει κρυφά με το γιοτ του από την Κούβα, αρχίζει ξανά να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον. Κι όταν στη συνέχεια σώζεται σαν από θαύμα από την απόπειρα του ξένου να τον δολοφονήσει, βρίσκεται μπλεγμένος με ένα περίεργο, αινιγματικό παρελθόν. Γραμμένο κατά την παράδοση των μεγάλων νουάρ μυθιστορημάτων, ο Απόκληρος διαθέτει όχι μόνο την αγωνία, το μυστήριο, τους γρήγορους ρυθμούς και τις συνεχείς ανατροπές που διακρίνουν τα καλύτερα δείγματα του είδους, αλλά και μια εκ των έσω ματιά στη σύγχρονη σοσιαλιστική Κούβα με όλες τις δυσλειτουργίες της, ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλει και την εναλλακτική λύση του αμερικανικού τρόπου ζωής και μιας διεφθαρμένης ελεύθερης οικονομίας.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-03-3467-6
Book pages: 
336
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χοσέ Λατούρ γεννήθηκε το 1940 στην Αβάνα, όπου και εξακολουθεί να ζει. Κέρδισε το πρώτο του λογοτεχνικό βραβείο στα δεκατρία του. Ο Απόκληρος είναι το έβδομο μυθιστόρημά του και το πρώτο το έγραψε κατευθείαν στα αγγλικά. Είναι αντιπρόεδρος του λατινοαμερικανικού κλάδου της Διεθνούς Ένωσης Συγγραφέων Αστυνομικών Μυθιστορημάτων.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-03-3467-6
Book pages: 
336
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο