Product

Ο αόρατος πόλεμος

Product

Ο απαγορευμένος λίθος

Ο αόρατος πύργος

Κωδικός:
101420
Description: 

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Το τελευταίο θαυμαστικό μιας ιστορίας εκτοξεύεται με προορισμό τη μαγική χώρα του Είναι-και-δεν-είναι. Στην ουρά του πιάνονται τρία παιδιά κι ένα σκυλάκι, που, χωρίς να το πολυσκεφτούν, θα ταξιδέψουν μαζί του σε περιοχές αλλόκοτες και μυστηριώδεις: στη χώρα όπου εξαφανίζονται τα παλικάρια, σε άγνωστους τόπους όπου κρύβονται τα γέλια των ανθρώπων, στη χρυσή και ασημένια γέφυρα που οδηγεί στον αόρατο πύργο, εκεί όπου φτάνουν μόνο οι ήρωες. O αόρατος πύργος είναι ένα βιβλίο σαν εκείνα που άρεσαν στην ίδια τη συγγραφέα να διαβάζει, όταν ήταν μικρή.

9,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Το τελευταίο θαυμαστικό μιας ιστορίας εκτοξεύεται με προορισμό τη μαγική χώρα του Είναι-και-δεν-είναι. Στην ουρά του πιάνονται τρία παιδιά κι ένα σκυλάκι, που, χωρίς να το πολυσκεφτούν, θα ταξιδέψουν μαζί του σε περιοχές αλλόκοτες και μυστηριώδεις: στη χώρα όπου εξαφανίζονται τα παλικάρια, σε άγνωστους τόπους όπου κρύβονται τα γέλια των ανθρώπων, στη χρυσή και ασημένια γέφυρα που οδηγεί στον αόρατο πύργο, εκεί όπου φτάνουν μόνο οι ήρωες. O αόρατος πύργος είναι ένα βιβλίο σαν εκείνα που άρεσαν στην ίδια τη συγγραφέα να διαβάζει, όταν ήταν μικρή. Με περιπέτειες που προκαλούν την αγωνία αλλά και το γέλιο. Με χιούμορ και λαϊκή σοφία. Με πόρτες και σκαλιά που τρίζουν. Με τρικυμισμένες θάλασσες και στοιχειωμένα μέρη, με γίγαντες και άλυτα αινίγματα. Μια περιπέτεια φαντασίας, που στηρίζεται στον πλούτο και στη γοητεία της λαϊκής μας παράδοσης, με ήρωες σύγχρονα παιδιά.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-03-4099-4
Book pages: 
137
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Γιώτα Κούγιαλη γεννήθηκε το 1955 στο Προμύρι Μαγνησίας. Το επάγγελμά της είναι νηπιαγωγός και εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης. Άρχισε να γράφει από το 1991 και έχει εκδώσει πολλά βιβλία για παιδιά.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-03-4099-4
Book pages: 
137
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο