Product

Ο γάμος του ποιητή

Product

Ο γάμος των δύο σκιάχτρων

Ο γάμος των δένδρων

Κωδικός:
132157
Description: 

Ο πρωτόγονος άνθρωπος ταυτίζει τον εαυτό του με τη Φύση και προσπαθεί να διακρίνει τις προτιμήσεις και τις εξελίξεις μέσα από τις μεθόδους που υιοθετεί η φύση, για να εξασφαλίσει την αναπαραγωγή των δένδρων, συνδυάζοντας δηλαδή τον πολλαπλασιασμό των δένδρων με τη δική του αναπαραγωγή.

Ο "Γάμος των Δένδρων" για τον πρωτόγονο είναι ο γάμος φύσης και ζωής και η αντίληψή του αυτή τον οδήγησε σ' ένα κανονισμό "περί ακολασίας ή ασκητισμού", που δεν έχει καμία σχέση με τον αντίστοιχο κανονισμό των "πολιτισμένων" κοινωνιών.

10,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο πρωτόγονος άνθρωπος ταυτίζει τον εαυτό του με τη Φύση και προσπαθεί να διακρίνει τις προτιμήσεις και τις εξελίξεις μέσα από τις μεθόδους που υιοθετεί η φύση, για να εξασφαλίσει την αναπαραγωγή των δένδρων, συνδυάζοντας δηλαδή τον πολλαπλασιασμό των δένδρων με τη δική του αναπαραγωγή. Ο "Γάμος των Δένδρων" για τον πρωτόγονο είναι ο γάμος φύσης και ζωής και η αντίληψή του αυτή τον οδήγησε σ' ένα κανονισμό "περί ακολασίας ή ασκητισμού", που δεν έχει καμία σχέση με τον αντίστοιχο κανονισμό των "πολιτισμένων" κοινωνιών.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-01-1205-3
Book pages: 
115
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-01-1205-3
Book pages: 
115
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο