Product

Ο δήμαρχος

Product

Ο δήμαρχος τα' κανε μούσκεμα

Ο δήμαρχος και οι πεταλούδες

Κωδικός:
92492
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό αποτυπώνει με φανταστικό τρόπο τους λόγους για τους οποίους ξεριζώθηκε το πράσινο απ' τις πόλεις και τα χωριά και την θέση των μονοκατοικιών πήρανε οι άχρωμες και άχαρες πολυκατοικίες. Μας λέει επίσης πως μαζί με το πράσινο και τις πεταλούδες έφυγε και το χαμόγελο απ τα πρόσωπα των ανθρώπων το οποίο θα επιστρέψει όταν επιστρέψουν και οι πεταλούδες...
Ο συνδυασμός κειμένου και εικονογράφησης είναι μοναδικός κάτι άλλωστε που βλέπουμε στα περισσότερα βιβλία που κείμενο και εικονογράφηση γίνονται από τον ίδιο δημιουργό.

10,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό αποτυπώνει με φανταστικό τρόπο τους λόγους για τους οποίους ξεριζώθηκε το πράσινο απ' τις πόλεις και τα χωριά και την θέση των μονοκατοικιών πήρανε οι άχρωμες και άχαρες πολυκατοικίες. Μας λέει επίσης πως μαζί με το πράσινο και τις πεταλούδες έφυγε και το χαμόγελο απ τα πρόσωπα των ανθρώπων το οποίο θα επιστρέψει όταν επιστρέψουν και οι πεταλούδες... Ο συνδυασμός κειμένου και εικονογράφησης είναι μοναδικός κάτι άλλωστε που βλέπουμε στα περισσότερα βιβλία που κείμενο και εικονογράφηση γίνονται από τον ίδιο δημιουργό.
Subtitle: 
Οικολογικό παραμύθι
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87937-3-4
Book pages: 
22
Book Dimensions: 
29χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Μαρία Πεπονά γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και σπούδασε γραφιστική και οπτική επικοινωνία στον ΑΚΤΟ, ενώ συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο, όπου και πήρε ΜΑ (Master of Arts) στην εικονογράφηση. Δούλεψε για λίγο ως βοηθός καθηγητή εικονογράφησης στο Surrey Institute of Art and Design University College, καθώς και ως corporate εικονογράφος στο Spirit Design στη Βιέννη. Με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου ασχολήθηκε από το 2004. Έχει συνεργαστεί με πολλούς εκδοτικούς οίκους και έχει στο ενεργητικό της πάνω από 40 βιβλία.

Subtitle: 
Οικολογικό παραμύθι
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87937-3-4
Book pages: 
22
Book Dimensions: 
29χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο