Product

Ο ερωτισμός

Product

Ο ερωτισμός στη γλυπτική

Ο ερωτισμός

Κωδικός:
126589
Αuthor: 
Description: 

[...] Με αυτή την οπτική γωνία, το πρώτο τμήμα της μελέτης με τον τίτλο "Βάσεις" προσεγγίζει τις δομές ή τα βασικά υλικά του ερωτισμού: "Σώμα· Όργανα· Λίμπιντο· Επιθυμία". Ο ερωτισμός διακρίνεται, κατ' αρχάς, από τα προϊόντα του και τις εκδηλώσεις του. Ένα δεύτερο τμήμα του βιβλίου, με τον τίτλο "Εκφράσεις", αναλύει "τα Ίχνη· τις Εικόνες· τα Λόγια". Για να κλείσουμε τη μελέτη μας, θα παρουσιάσουμε απλώς τι μπορεί να προσφέρουν στη γνώση και στη ζωτική ενέργεια του ανθρώπου οι ατίθασες, επιδεικτικές και αστραφτερές εκφράσεις του ερωτισμού.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Με αυτή την οπτική γωνία, το πρώτο τμήμα της μελέτης με τον τίτλο "Βάσεις" προσεγγίζει τις δομές ή τα βασικά υλικά του ερωτισμού: "Σώμα· Όργανα· Λίμπιντο· Επιθυμία". Ο ερωτισμός διακρίνεται, κατ' αρχάς, από τα προϊόντα του και τις εκδηλώσεις του. Ένα δεύτερο τμήμα του βιβλίου, με τον τίτλο "Εκφράσεις", αναλύει "τα Ίχνη· τις Εικόνες· τα Λόγια". Για να κλείσουμε τη μελέτη μας, θα παρουσιάσουμε απλώς τι μπορεί να προσφέρουν στη γνώση και στη ζωτική ενέργεια του ανθρώπου οι ατίθασες, επιδεικτικές και αστραφτερές εκφράσεις του ερωτισμού. Roger Dadoun, δρ. φιλολογίας και κοινωνικών επιστημών, επίτιμος καθηγητής στο πανεπιστήμιο Paris VII-Jussieu, ψυχαναλυτής.
Subtitle: 
Τι γνωρίζω;
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6776-68-9
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Roger Dadoun είναι δρ. φιλολογίας και κοινωνικών επιστημών, επίτιμος καθηγητής στο πανεπιστήμιο Paris VII-Jussieu και ψυχαναλυτής.

Subtitle: 
Τι γνωρίζω;
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6776-68-9
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο