Product

Ο θάνατος και η κόρη

Product

Ο θάνατος και η πέραν του τάφου ζωή

Ο θάνατος και η κόρη

Κωδικός:
161237
Description: 

Στη μεταπολιτευτική Χιλή, μια γυναίκα-θύμα της δικτατορίας του Πινοσέτ και ο άντρας της προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές του παρελθόντος και να ξαναχτίσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ τους, μέχρι που στη ζωή τους εισβάλλει ένας άντρας που μοιάζει με τον βασανιστή της γυναίκας, φέρνοντας το ζευγάρι αντιμέτωπο με κρίσιμα ηθικά και συναισθηματική διλήμματα.
Ένα συγκλονιστικό έργο για τα ανεπούλωτα τραύματα που προκαλεί η ατιμωρησία των υπευθύνων για τα εγκλήματα κάθε αυταρχικού καθεστώτος, με τα θύματα και τους θύτες να προσπαθούν να συμβιώσουν.

8,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στη μεταπολιτευτική Χιλή, μια γυναίκα-θύμα της δικτατορίας του Πινοσέτ και ο άντρας της προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές του παρελθόντος και να ξαναχτίσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ τους, μέχρι που στη ζωή τους εισβάλλει ένας άντρας που μοιάζει με τον βασανιστή της γυναίκας, φέρνοντας το ζευγάρι αντιμέτωπο με κρίσιμα ηθικά και συναισθηματική διλήμματα. Ένα συγκλονιστικό έργο για τα ανεπούλωτα τραύματα που προκαλεί η ατιμωρησία των υπευθύνων για τα εγκλήματα κάθε αυταρχικού καθεστώτος, με τα θύματα και τους θύτες να προσπαθούν να συμβιώσουν. Το έργο απέσπασε το βραβείο Olivier ως το καλύτερο θεατρικό έργο της χρονιάς.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-6801-53-5
Book pages: 
96
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-6801-53-5
Book pages: 
96
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο