Product

Ο θόλος

Product

Ο θόρυβος στην εργασία

Ο θόρυβος

Κωδικός:
128841
Description: 

Μια σειρά βιβλίων με σκοπό την ενημέρωση αλλά και τη δράση! Ανακάλυψε, κατάλαβε, πειραματίσου και μάθε με ποιες απλές ενέργειες θα προστατέψεις τον πλανήτη σου.

Ντεσιμπέλ, θόρυβος μηχανών και βοή κινητήρων, οι θόρυβοι των γειτόνων· τα αυτιά μας είναι συχνά εκτεθειμένα σε υπερβολικά επίπεδα ήχου. Η ένταση των θορύβων στην καθημερινότητά μας είναι συχνά μεγαλύτερη από ό,τι θα έπρεπε.

Ανακάλυψε τους κανόνες της καλής γειτνίασης, κατασκεύασε μια σήραγγα ήχου, σχεδίασε ένα χάρτη θορύβων, ανέβασε μια παράσταση με "εικονογραφημένους ήχους".

5,04 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια σειρά βιβλίων με σκοπό την ενημέρωση αλλά και τη δράση! Ανακάλυψε, κατάλαβε, πειραματίσου και μάθε με ποιες απλές ενέργειες θα προστατέψεις τον πλανήτη σου. Ντεσιμπέλ, θόρυβος μηχανών και βοή κινητήρων, οι θόρυβοι των γειτόνων· τα αυτιά μας είναι συχνά εκτεθειμένα σε υπερβολικά επίπεδα ήχου. Η ένταση των θορύβων στην καθημερινότητά μας είναι συχνά μεγαλύτερη από ό,τι θα έπρεπε. Ανακάλυψε τους κανόνες της καλής γειτνίασης, κατασκεύασε μια σήραγγα ήχου, σχεδίασε ένα χάρτη θορύβων, ανέβασε μια παράσταση με "εικονογραφημένους ήχους". Ο οδηγός αυτός σου προτείνει μια σειρά από έξυπνες ιδέες που μπορείς να εφαρμόσεις, για να μειωθούν λίγο οι τόνοι των ενοχλητικών θορύβων στον πλανήτη μας.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-16-2195-4
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-16-2195-4
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο